Nomad Base Hiji Max: kualitas maksimum, kakuatan maksimum

Kami diuji dok ngecas paling premium anu anjeun tiasa mendakan ayeuna, pikeun pagelaran, desain sareng kualitas bahan: Base One Max ku Nomad.

Nalika ngevaluasi dasar ngecas aya seueur parameter anu kedah diperhatoskeun: bahan, desain, bérés sareng fitur. Naon titik anu paling penting tina pangkalan ngecas? Kakuatanna penting, tapi gumantung kana naon anu urang pilari, aya bagian sanés anu tiasa langkung relevan tibatan watt kakuatan anu dipibanda. Dinten ieu kami nguji stasiun ngecas Base One Max anyar ti Nomad, anu euweuh urusan dimana urang nempo eta saprak éta beredar dina sagala aspekna.

Kakuatan maksimal

MagSafe parantos janten révolusi dina iPhone sanaos kesederhanaanna, atanapi panginten kusabab éta. Magnet anu dilebetkeun dina iPhone sareng kasus anu cocog parantos dicandak ku produsén salaku kasempetan pikeun nawiskeun desain énggal sareng kamungkinan énggal pikeun nyiptakeun sistem ngecas anu langkung nyaman sareng serbaguna. Tapi hayu urang poho yén magnet ngan bagian tina MagSafe, saprak Sistim ieu ngidinan Anjeun pikeun ganda daya ngecas, nu mana ti 7,5W sistem tradisional ka 15W lamun urang make eta.

Tapi, sajauh ieu saeutik pisan pabrik anu wani nawiskeun sertifikasi ieu. "Dijieun pikeun MagSafe" nu ngajamin teu ukur aya hiji ditahan magnét tapi ogé éta ngahontal kakuatan ngecas maksimum 15W. Anjeun bakal mendakan seueur pangkalan "MagSafe Compatible" tapi sakedik pisan "Dijieun pikeun MagSafe", sapertos Base One ieu ti Nomad. Kalawan kahiji anjeun bakal boga magnet, jeung kadua magnet jeung beban maksimum mungkin.

dua leuwih hade tinimbang hiji

Nomad mimiti ngaluncurkeun Base One, anu kami parantos dianalisis di dieu, sareng ayeuna éta wani sareng Base One Max, anu kalayan kualitas premium anu sami sareng gaya anu sami ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur ngamangpaatkeun muatan MagSafe gancang pikeun iPhone urang, tapi ogé nawiskeun kami tempat pikeun ngecas Apple Watch. Sadaya ieu dina dasar logam sareng kaca kalayan finish anu saé anu ngurus bahkan detil pangleutikna. Aranjeunna malah geus tumut kana akun beurat dasar pikeun bisa nempatkeun iPhone urang sareng mareuman kalawan betah. Kusabab magnet dasar pisan kuat eta geus dibéré beurat 900 gram, ku kituna urang bisa nyabut jeung nempatkeun iPhone jeung hiji leungeun tanpa Base Hiji Max pindah hiji milimeter tunggal. Hiji jéntré penting: disc ngecas diangkat luhureun beungeut dasarna, ku kituna iPhone fits sampurna, euweuh urusan ukuran modul kaméra.

Bari stand MagSafe dikurilingan ku kaca, logam Apple Watch nangtung, rengse dina finish abu poék anodized sarua salaku sesa stand, ieu encased dina palastik lemes-rampa anu bakal ngajaga Apple Watch anjeun tina karuksakan. Sareng sadaya ieu nganggo kabel USB-C tunggal anu nyambungkeun di pungkur. Anjeun teu kedah nambihan kabel, tapi anjeun kedah nambihan pangecas USB-C sahenteuna 30W. kakuatan pikeun dasarna dianggo. Kalayan pangecas inferior anjeun moal nampi biaya anu kirang gancang, éta henteu tiasa dianggo langsung.

Pinunjul, tapi henteu ngahargaan

Yayasan One Max ieu luar biasa. IPhone disimpen ampir nyalira dina luhureun piringan ngecas berkat magnet anu kuat tina sistem MagSafe, dimana anjeun henteu ngan ukur kéngingkeun kanyamanan pikeun pangguna anu henteu kedah ngarambat dugi ka anjeunna mendakan posisi anu leres, tapi anjeun ogé. ngidinan hiji panempatan persis sapertos naon leungitna énergi dina bentuk panas diminimalkeun saloba mungkin. Ieu ngamungkinkeun pikeun ngecas langkung éfisién, sareng pikeun iPhone urang panas sakedik-gancang, sareng éta saé pisan pikeun umur batre telepon anjeun.

Nomad, kumaha oge, geus deukeut pisan jeung honors. Sareng éta éta Pangecas Apple Watch henteu gancang, Ieu normal. Tina Apple Watch Series 7 kami gaduh ngecas gancang, ngan dina modél éta sareng ngan ukur nganggo kabel ngecas Apple khusus. Ieu ngamungkinkeun Apple Watch urang ngecas tina 0% dugi ka 80% dina ngan 45 menit. Kalawan eta bakal boga kelas pangluhurna mungkin, sarta lamun maranéhna ogé geus ditambahkeun port USB-C sejen pikeun bisa ngecas alat sejen kalawan kabel, eta bakal geus icing on jajan.

Pendapat editor

Base One Max anyar Nomad mangrupikeun pangkalan pangecas premium anu anjeun tiasa mésér ayeuna. Taun cahaya jauh ti Apple's MagSafe Duo, éta nawiskeun kami biaya gancang 15W anu sami pikeun "Dijieun pikeun MagSafe" tapi kalayan desain sareng bahan anu ngajantenkeun dasar Apple sapertos cocooan. Sareng hargana praktis sami. Anjeun tiasa ngagaleuh Base One Max ieu dina halaman wéb Nomad pikeun $149.95 (link) dina duanana bodas tur hideung. Mudah-mudahan pas bakal sayogi di toko sanés sapertos Macnificos sareng Amazon.

Yayasan Hiji Max
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
$149,95
  • 80%

  • Yayasan Hiji Max
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 16 2022 Méi
  • rarancang
    Penerbit: 100%
  • Potencia
    Penerbit: 100%
  • Bérés
    Penerbit: 100%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Desain sareng bahan anu luar biasa
  • 100% kasaluyuan jeung MagSafe 15W
  • Kabel tunggal
  • 900 gram beuratna

Kontra

  • Biasa Apple Watch Charger
  • Teu kalebet adaptor listrik

Naros

  • Desain sareng bahan anu luar biasa
  • 100% kasaluyuan jeung MagSafe 15W
  • Kabel tunggal
  • 900 gram beuratna

Kontra

  • Biasa Apple Watch Charger
  • Teu kalebet adaptor listrik

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.