Nomad Base One Max 3 dina 1: Dasar anu paling elegan ayeuna langkung lengkep

anyar Nomad Base One Max parantos diropéa sareng stasiun ngecas tambahan énggalAbdi tiasa ngecas AirPods urang. Dok anu paling elegan pikeun pangguna Apple ayeuna ngamungkinkeun anjeun ngecas sadaya alat anjeun.

Dijieunna tina logam jeung kaca, nu anyar Nomad Base Ona Max 3 di 1 mertahankeun sagalana ngeunaan miheulaan na, kalawan desain elegan kawas euweuh séjén, tapi ogé nambahkeun spasi ngecas anyar tanpa boro modifying ukuran ahir dasarna. Hehehehe Modél saméméhna ngagaduhan rohangan pikeun ngecas Apple Watch sareng iPhone, ayeuna kalayan modél 3-in-1 énggal urang ogé tiasa ngecas AirPods atanapi AirPods Pro nganggo kotak ngecas nirkabel.. Nomad parantos tiasa ngamangpaatkeun rohangan bébas di tukangeun cakram ngecas Apple Watch pikeun nempatkeun wadah headphone Apple.

Dasarna ngagaduhan konstruksi anu padet sareng beurat (755 gram). Hal ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyabut eta kalawan hiji leungeun, najan nyekel magnét tina iPhone urang kuat, tanpa ngabogaan nahan dasarna jeung lianna, sabab moal mindahkeun hiji milimeter ti posisi na. Wewengkon ngecas iPhone gaduh sertifikasi MagSafe sahingga bakal ngamangpaatkeun kakuatan maksimal 15W nu ngarojong iPhone ngan dina alat Apple Certified. Sertifikasi ku Apple ogé ngajamin yén sistemna gaduh sadaya spésifikasi anu diperyogikeun pikeun ngajaga batré telepon anjeun maksimal. Upami iPhone anjeun henteu ngagaduhan sistem MagSafe atanapi anjeun nganggo kasus anu henteu kalebet, henteu aya masalah, anjeun tiasa nganggo éta sapertos dasar ngecas Qi konvensional sanaos anjeun moal ngamangpaatkeun muatan maksimal 15W. Anjeun ogé tiasa nganggo daérah éta pikeun ngecas AirPods Pro upami anjeun hoyong.

Bagian séjén tina dasarna gaduh cakram ngecas Apple Watch sareng di tukangeunana aya daérah leutik pikeun AirPods atanapi AirPods Pro. Upami anjeun gaduh headphone sanés anu ngadukung ngecas nirkabel, anjeun ogé tiasa nempatkeunana tanpa masalah.. Kuring parantos nyobian headphone Soundcore sareng Jabra, sareng aranjeunna ngecas sampurna di daérah ngecas AirPods. Pikeun Apple Watch anjeun tiasa nganggo salah sahiji jam tangan Apple, henteu paduli generasi atanapi ukuranana. Malah model panggedena, Apple Watch Ultra, bisa recharged tanpa masalah slightest. Tangtosna, dina hal ieu teu aya ngecas gancang pikeun Apple Watch, hiji-hijina cacad anu tiasa dipendakan dina dasar ieu. Dina kotak kami ogé mendakan kabel USB-C kana kabel USB-C pikeun nyambungkeun kana dasar kami sareng adaptor listrik anu henteu kalebet. Nomad nunjukkeun yén adaptor anu gaduh kakuatan sahenteuna 30W peryogi ku kituna sagalana jalan sakumaha sakuduna jeung dasarna bisa ngamangpaatkeun pinuh spésifikasi na.

Nomad Base Hiji Max

daptar eusi

Pendapat editor

Nomad parantos ngalaksanakeun tugas anu saé dina ngadesain pangkalan ieu pikeun ngamangpaatkeun unggal milimeter terakhir sahingga nyandak rohangan minimal dina nightstand atanapi méja anjeun. Elegan sorangan, One Max Base cocog pisan dimana waé anjeun nempatkeunna, boh dina warna "carbide" na (anu aya dina ulasan ieu) sareng dina warna bodas dimana éta ogé sayogi. Anjeun tiasa ngagaleuh dina situs wéb Nomad pikeun $170 (link).

Hiji Max 3 dina 1 Foundation
  • Peunteun Ă©ditor
  • Meunteun 4.5 bentang
€$170
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 100%
  • AwĂ©t
    Penerbit: 90%
  • BĂ©rĂ©s
    Penerbit: 100%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Elegan jeung kualitas luhur
  • MagSafe Certified 15W
  • Ukuran ngirangan
  • Beurat pikeun stabilitas

Kontra

  • Taya ngecas gancang pikeun Apple Watch
  • Teu kalebet adaptor listrik


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.