Nomad Ngenalkeun New Sport Band pikeun Apple Watch

Olahraga tali Nomad

Pabrikan Nomad nembé nampilkeun a tali olahraga anyar pikeun Apple Watch, tali anyar anu nambihan katalog lebar tali anu parantos ditawarkeun ku kami sateuacanna. Tali anyar ieu ngagabungkeun éstétis olahraga kalayan mékanisme panutupanana anu ngamankeun Apple Watch kana pigeulang urang.

Tali anyar ieu, dibaptis ku cara anu henteu asli sakumaha Sport Strap, didamel tina fluroeslastometer, anu bahan anu sami anu dianggo ku Apple dina kisaran tali olahraga sareng anu nawiskeun perasaan alus teuing tina kanyamanan, kalenturan sareng daya tahan ogé tahan ka cairan naon waé.

Olahraga tali Nomad

Sabukna ngagaduhan séri perforasi dirancang henteu ngan ukur pikeun ngirangan beurat awak sadayana, tapi ogé pikeun ngirangan akumulasi kesang nalika latihan sareng olahraga naon waé.

Tali ieu nganggo a mékanisme nutup ku tukangr anu hooked ngaliwatan tali, tungtung na tetep di jero, jadi éta lengkep aman ngagunakeun éta kalayan sagala jinis olahraga urang latihan.

Tali anyar ieu pencét pasar dua bulan saatos modél sateuacana diluncurkeun ku perusahaan, tali terjal, tali anu permukaanna kasar ogé didamel tina fluroeslastometer kalayan panutupanana pin tradisional.

Tali Olahraga anyar anu dirancang pikeun baju olahraga ngan ukur aya hideung sareng hargana $ 49,95. Di momen éta ngan ukur aya ngalangkungan halaman wéb na, janten upami anjeun henteu badé mésér éta di luar negeri sareng mayar biaya pengiriman anu nyiksa, anjeun kedah ngantosan dugi ka Spanyol, sabab éta sigana bakal ngalakukeunana dina sababaraha minggu, sateuacan Natal ngalangkungan distributor anu biasa di Spanyol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.