Nomad ngajalankeun tali olahraga anyar pikeun Apple Watch

Nomad

Nomad Éta pasti salah sahiji mérek anu paling dikenal pikeun kualitas asesorisna pikeun alat Apple. Boh sampul, tali, carjer, atanapi dompét kualitasna saé, sok nganggo bahan kelas hiji.

Ayeuna nembé ngaluncurkeun warna énggal pikeun tali olahraga na anu gaduh desain agrésip pita horisontal, simulasi tautan tina tali logam. Aranjeunna pastina katingali saé.

Firma asesoris premium Nomad nembé ngenalkeun tilu warna anyar pikeun band olahraga pikeun Apple Watch. Éta sadayana ngeunaan jajaran Olahraga Apple Watch. Éta ngagaduhan desain anu spektakuler kalayan pita horizontal anu ngingetan sabuk tautan logam.

Tilu warna anyar

Pikeun warna hideung bodas anu tradisional, ayeuna aya tilu warna anyar kanggo séri olahraga ieu: Kelautan Biru, pasir keusik y Abong héjo. Anjeun ogé ngagaduhan kasus anu cocog pikeun iPhone anjeun dina tilu warna anyar ieu.

Pita olahraga anyar ieu pikeun Apple Watch ngagaduhan desain minimalis tina karét fluoroelastomer FKM. Sapertos sésana tali anu aya, sadaya warna énggal ditutupan ku microtexture halus anu masihan aranjeunna satin lengkep.

Tilu warna band anyar Apple Watch Nomad Sport ogé sumping sareng desain unik anu digabungkeun sareng a sistem panutupan pin anyar. Éta sami sareng naon anu anjeun mendakan tina gaya resmi Apple Watch. Selak aluminium bawaan di konci kana bagian anu caket tina tali pikeun ngamankeun éta dina tempatna sareng ngalengkepan sésa éstétika tali éta. Nomad ogé nyatet yén sistem panutupan énggal mastikeun yén band tetep pageuh dina tempat nalika olahraga.

Jelas, anjeun gaduh dua ukuran tali pikeun nyocogkeun sareng modél Apple Watch anu ayeuna atanapi sateuacanna. Anjeun gaduh hiji kanggo jam tangan 45/44/42 mm, sareng anu sanés kanggo modél leutik 41/40/38 mm. Urang kedah ngantosan sakitar sabulan kanggo peluncuran komérsial. Aranjeunna bakal ngagaduhan harga sakitar euro 70 ngeunaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.