Nomad sareng Belkin Ngajalankeun Asesoris Mimiti pikeun AirTags

Rojong Kacamata Airtag

Marengan peluncuran AirTags, Apple ngaluncurkeun sauntuyan asesoris pikeun lantera locator ieu, kisaran aksésoris anu sayogi dina seueur seueur warna sareng bérés sareng anu urang kedah nambihan anu éksklusif dina mérek Hermès anu modél anu paling murah dimimitian dina 299 euro sareng anu paling mahal ngahontal 449 euro.

Upami anjeun parantos nyayogikeun AirTags anjeun tapi henteu salah sahiji pilihan anu ditawarkeun ku Apple nyumponan kabutuhan anjeun atanapi nyugemakeun selera anjeun, Anjeun tiasa milih salah sahiji modél anu béda-béda anu diluncurkeun ku guys ti Nomad sareng Belkin di pasar.

daptar eusi

Belkin

Belkin - aksésori AirTag

Asesoris anu paling murah anu ayeuna urang tiasa mendakan di pasar ti pabrik anu terkenal ditawarkeun ku Belkin, sareng Protector nganggo tali. Aksésori ieu sayogi dina warna bodas, hideung, pink sareng biru, Harga na 13,95 euro sareng ayeuna sayogi di Apple Store Online.

Aksésori ieu ngajaga ujung AirTag tina goresan salian ti tetep pageuh napel tanpa nyumputkeun desain anjeun atanapi ukiran anu urang tiasa kalebetkeun. Pikaresepeun pikeun nempatkeun dina koper, ransel atanapi naon waé anu urang henteu hoyongeun leungit.

Nomad

Januari kamari, pangwangunan dua asesoris anyar ti firma Nomad pikeun AirTags bocor, aksésoris éta parantos sayogi pikeun cadangan ngaliwatan Halaman wéb Nomad sareng anu kiriman na teu dijadwalkeun kanggo Juni sareng Juli.

Gantungan Airtag Nomad

Dina hiji sisi, urang mendakan kulit Citakan: Loop, Cingir konci kulit antara kulit antara sela ring. Harga konci konci ieu 24,95 euro, tapi upami urang cadangan ayeuna, harga akhir tetep dina 19,95 dolar kalayan pengiriman dina Juni.

Salian ti Loop Kulit, éta ogé nawiskeun kami éta Kulit Keychain, cincin konci anu ngamungkinkeun anjeun nyumputkeun batu kapur lokalisasi di jero sareng anu hargana mangrupikeun harga promosi $ 29,95 kalayan pengiriman dina bulan Juli.

Rojong Kacamata Airtag

Salaku tambahan kana gantungan konci, jalma-jalma di Nomad parantos mikiran sadaya pangguna anu kaleungitan kacamata hideung atanapi soca soca rutin (sapertos kasus kuring) sareng aranjeunna parantos ngaluncurkeun tali nilon dikepang kalayan desain universal pikeun candi kalayan tilu titik lampiran dimana urang ngalebetkeun AirTag anu saluyu.

Harga Tali Kacamata $ 29,95 dina promosi sareng kiriman na diperkirakeun henteu dugi ka 20 Juli.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.