Diénggalan suite kantor Apple: Halaman, Nomer sareng Keynote

péér

Perusahaan Cupertino nembé ngamutahirkeun suite kantor iWork na. Dina hal ieu, salian ti vérsi pikeun ios sareng iPadOS, aranjeunna ogé parantos ngaluarkeun vérsi pikeun macOS, nyaéta, aranjeunna parantos ngamutahirkeun sadaya vérsi sakaligus. Dina hal ieu, kabaruan langsung difokuskeun kana ningkatkeun stabilitas sareng kaamanan, ogé ngabantosan sadayana tenaga kependidikan di pusat mana waé anu nganggo suite kantor ieu.

Integrasi lengkep sareng aplikasi Schoolwork

Anu ngamungkinkeun aplikasi ieu nyaéta pikeun ngalacak kagiatan sareng ngabagi atanapi masihan latihan ti suite sareng Work to Schoolwork. Leres éta Di nagara urang suite kantor ieu henteu seueur dianggo dina sektor pendidikan, tapi aranjeunna ngalakukeun éta di nagara-nagara sanés sareng khususna di Amérika Serikat, hiji nagara anu alat Apple mangrupikeun mayoritas sareng anu ogé sacara terbuka dianggo di sakola sareng universitas.

Apple School Manager sacara otomatis nyiptakeun kelas nalika anjeun nyambungkeun System Émbaran Siswa (SIE) atanapi unggah eusi tina SFTP anjeun. Kelas-kelas ieu muncul sacara otomatis dina Schoolwork. Pikeun kelas anu henteu aya dina unggah SIE atanapi SFTP, sapertos kelas saatos sakola anu lumangsung di luar jam sakola, anjeun sacara manual tiasa ngadamel kelas di Apple School Manager atanapi di Schoolwork. Boh nami kelas sareng daptar kelas tiasa didamel, diédit, atanapi dihapus pikeun kelas anu didamel sacara manual di Apple School Manager atanapi Schoolwork.

Versi iWork anu ayeuna sayogi diunduh sacara gratis sakumaha biasa, utamina nyayogikeun dukungan kanggo aplikasi ieu. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.