Nomer sérial acak dina modél iPhone ieu

Nomer serial

Halaman wéb tina MacRumors nunjukkeun parobihan ieu debut langsung sareng ungu iPhone 12. Ieu mangrupikeun ukuran anu Apple parantos lami-lami nyiapkeun sareng bakal nyegah palsu, salinan atanapi bahkan pikeun mendakan manawi bagian na palsu.

Mangrupikeun ukuran kaamanan anu Cupertino parantos dikembangkeun pikeun sababaraha waktos sareng ayeuna dina ungu énggal iPhone 12 parantos dilaksanakeun. Angka serial acak ieu ngandung 10 karakter sareng henteu nyayogikeun inpormasi khusus ngeunaan komponén, warna, tanggal pembuatan, jst.

Dugi ka ayeuna jumlah serial alat Apple aya 12 karakter sareng sapertos urang nyarioskeun aranjeunna nawiskeun inpormasi khusus ngeunaan alat éta sorangan. Ieu dianggo ku sababaraha pemalsuan sareng scammer di toko Apple pikeun ngarobih alat kalayan nomer serial anu disalin pikeun kéngingkeun produk aslina sareng ngicalna, mariksa data produk anu sanés na sasarina. Ayeuna éta bakal janten hal anu langkung rumit pikeun pemalsuan atanapi scammers ieu Sareng nomer acak ieu bakal ngajagi alat sareng inpormasi na sakedik deui.

Sigana mah format nomer sérial anyar ieu bakal dilaksanakeun dina sadaya alat énggal anu diluncurkeun Apple. Di momen anu munggaran mangrupikeun warna anyar iPhone 12 anu diluncurkeun April kamari, Perlu ditingali naha iPad Pro, iMac, Apple TV anyar sareng AirTags ogé nuturkeun pola nomer serial acak ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.