watchOS 8: langkung seueur latihan sareng pentingna pikeun kaséhatan pribadi

watchOS 8 parantos mimiti némbongan di WWDC 2021. Kabaruan munggaran asalna tina tangan Kegiatan, Latihan sareng Apple Fitness +, sagala rupa anu aya hubunganana sareng olahraga dina pigeulang urang. Latihan anyar parantos diwanohkeun, aplikasi Napas parantos didesain janten masihan semedi anyar métrik laju pernapasan ditambihan dina aplikasi Sare. Warta anu saé anu nyiapkeun datangna Apple Watch Series 7.

Kaséhatan, palatihan, sareng anu sanésna dina watchOS 8

watchOS 8 ngenalkeun dua latihan anyar kana aplikasi Train: Tai Chi sareng Pilates. Dua latihan anyar anu ngagabung sareng anu parantos aya anu ngamungkinkeun urang pikeun ningkatkeun deui kagunaan kagiatan anu tiasa urang catet sareng Apple Watch urang. Aya ogé berita dina aplikasi éta Kanggo ngambekan, anu nyandak luncat desain sareng animasi anyar sareng ngahijikeun semedi dina fungsi anu sayogi.

Éta ogé parantos kalebet latihan anyar dina Apple Fitness + saha Apple geus disebut Sorotan Artis, palatihan ngarahkeunnana sareng lagu-lagu anu pang populerna dina waktos ieu. Hiji daya tarik deui pikeun pangguna anu ngalanggan jasa ieu sareng hoyong mikaresep diri nalika olahraga.

Di sisi anu sanésna, sareng ngarujuk kana sektor Kaséhatan, kamampuan pikeun ngukur tingkat pernapasan parantos ditambihan pikeun niténan babarengan jeung parameter séjén kaséhatan urang nalika urang bobo. Di sisi anu sanésna, sanaos teu acan resmi dipidangkeun, éta ogé Urang bakal ngagaduhan aplikasi Kalkulator resmi di watchOS 8, hal anu urang parantos naroskeun mangtaun-taun sareng ogé aplikasi kontak, sabab rumor ngeunaan minggu-minggu terakhir parantos ngumumkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sergio cenahna

    Sareng aktivasina Éléktrokardiogram pikeun Méksiko Nalika 🙁