Apple Watch sareng Aktivitas, konci pikeun paham éta

Apple Watch mangrupikeun raja balanja Natal sabab kami parantos tiasa maca dina laporan sababaraha analis kalayan langkung ti 5 juta unit dijual. Modél énggal, turunna harga dibandingkeun sareng peluncuran modél aslina, rupa-rupa finish, warna sareng tali ... Éta pasti janten rujukan pikeun jam tangan pinter sareng seueur pangguna anu sateuacanna nganggo gelang ngitung saderhana ayeuna Aranjeunna parantos mutuskeun pikeun nganggo Apple Watch, anu salian ti sadayana gelang aranjeunna nawiskeun seueur pilihan deui. Tapi aya hiji hal anu ngabahas seueur pangguna sareng éta mangrupikeun cara Apple Watch ngukur kagiatan fisik anjeun. Kami ngajelaskeun konci pikeun ngartos éta.

Nangtung

Urang mimitian ku salah sahiji bewara anu paling ngairitasi seueur: Nangtung. Éta mangrupikeun saran anu parantos yuswa sababaraha taun sareng dirojong ku seueur élmu ilmiah. Leumpang sakitar 5 menit unggal jam séhat sareng nyegah panyakit metabolik sapertos diabetes. Tapi panginten masalahna aya dina béja Apple sorangan: Sanés sanés ngeunaan nangtung tapi ngeunaan ngalakukeun sababaraha kagiatan unggal jam, enya, minimal. Bewara ogé sumping sateuacan akhir jam, supados kéngingkeun titik jam éta. Upami anjeun kéngingkeun 12 poin pikeun sadinten anjeun bakal ngeusi cincin.

Latihan

Éta panginten mangrupikeun titik anu nyiptakeun paling teu pasti. Naon anu Apple anggap latihan? Perusahaan ngahartikeun éta salaku kagiatan naon waé anu nempatkeun galur sakedik dina awak anjeun, sapertos leumpang gancang. Apple Watch ogé ngawaskeun gerakan anjeun, detak jantung sareng Aktivitas anu anjeun lakukeun kedah aya pangaruh kana detak jantung anjeun pikeun Apple pikeun nganggap éta latihan lamun heunteu éta moal diitung. Janten ngalakukeun kagiatan anu sami dua jalma tiasa ngahontal hasil anu béda dina Apple Watch, gumantung kana usaha anu kalibet pikeun masing-masing.

Gerakan

Tungtungna urang sumping kana cincin anu nyayogikeun kalori anu urang parantos nyéépkeun. Sapertos anu sateuacanna, Apple Watch nganggo gerakan sareng sensor detak jantung pikeun ngitung kalori anu dikonsumsi, tapi ngan ukur "Kalori Aktip". Apple nyarioskeun "Énergi dina aktipitas" pikeun ngarujuk kana kalori aktif nyaéta anu dikonsumsi nalika urang ngalaksanakeun kagiatan fisik. Aya ogé "Basal Calories" atanapi "Energy at rest" anu mangrupikeun anu urang konsumsi pikeun kanyataan saderhana hirup dina prosés vital sapertos réspirasi. Total kalori anu urang konsumsi mangrupikeun hasil tina jumlah tina dua ieu, tapi cincin gerakan ngan ukur ngarujuk kana anu aktif.

Target gerakan ieu ngan ukur hiji anu urang tiasa ngarobih sesuai karesep urangBoh nalika konfigurasi awal Apple Watch atanapi iraha waé nganggo Force Touch ti jero aplikasi aktipitas jam tangan. Salian ti tangtukeun tujuan kalori pikeun dikonsumsi (émut yén éta ngan ukur "aktip") urang tiasa ningali kasimpulan mingguan tina kagiatan urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Javier cenahna

    Ayeuna, tapi upami kuring hoyong ngaji atanapi leumpang salami 30 jam tibatan 1 menit, kumaha kuring ngarobihna dina jam apel?
    Hatur nuhun.