WatchChat, aplikasi WhatsApp anu pangsaéna pikeun Apple Watch anjeun [SWEEPSTAKES]

Kami ngabuktikeun naon éta tanpa ragu aplikasi WhatsApp anu pangsaéna pikeun Apple Watch, anu saatos pembaruan terakhir na ngajadikeun aplikasi olahtalatah hanca fungsina dina pigeulang anjeun. Sareng kami milih lima lisénsi hirup, kami ngajelaskeun kumaha carana kéngingkeun hiji.

WatchChat parantos diénggalan sareng ayeuna nawiskeun kami fungsi-fungsi anyar anu ngajantenkeun (upami éta henteu acan) aplikasi anu pangsaéna pikeun ngaraosan WhatsApp ti Apple Watch kami. Kalayan aplikasi ieu anjeun tiasa ngirim pesen, catetan sora, ningali sadaya gambar, video, GIF sareng stiker sina kirimkeun ka anjeun sareng ngupingkeun catetan sora anu aranjeunna kirimkeun, sadayana tina Apple Watch anjeun. Éta ogé ngahijikeun sababaraha kibor dina basa anu béda anu nambihan kana kibor asli watchOS sareng fungsi pangenal sora sareng tulisan tangan sahingga anjeun tiasa milih jalan anu anjeun paling resep nyerat pesen.

WhatsApp pikeun Apple Watch

Waktu loading héran anu ngamungkinkeun sadaya obrolan anjeun dina aplikasi iPhone anjeun pikeun dimuat sacara instan, sareng anu masihan anjeun aksés gancang kana pesen anu aranjeunna kirimkeun ka anjeun sahingga anjeun tiasa nganggo Apple Watch anjeun tanpa aya bedana anu tiasa dihormatkeun perkawis panggunaan dina iPhone. WhatchChat ngan nunjukkeun anjeun sapuluh obrolan terakhir anu anjeun gaduh dina iPhone anjeun, tapi upami anjeun hoyong aksés kana obrolan anu henteu némbongan, éta saderhana milarian kontak tina aplikasi éta sorangan sareng anjeun bakal tiasa ningali pesen na walon ka aranjeunna. Éta mangrupikeun aplikasi gratis, sanaos pikeun muka konci sadaya fungsina, sapertos aksés ka kontak, anjeun kedah mésér sakedik aplikasi. Pangembangna ogé sadar pisan kana aplikasi kalayan apdet anu sering pisan ningkatkeunna sareng nambihan fitur énggal.

Naha anjeun hoyong kéngingkeun salah sahiji tina lima lisénsi hirup anu urang raffling pikeun ngaraosan WhatchChat tanpa palarangan? Nya, anjeun ngan ukur kedah langganan saluran YouTube kami sareng nyerat koméntar kana pidéo ieu. Anjeun gaduh dugi ka 28 Pébruari, tanggal dimana kami bakal nutup gambar sareng ngumumkeun para juara. Upami anjeun hoyong unduh aplikasi anjeun tiasa ngalaksanakeunana link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

15 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   JaviPF cenahna

    Masih henteu tiasa dianggo sacara mandiri tina hapé, leres?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Nope

      1.    Dani cenahna

        Tapi ... Upami arloji anjeun telepon sélulér, kuring anggap anjeun tiasa ngantunkeun telepon sélulér sareng angkat ka pantai kalayan ngan ukur arloji sareng éta tiasa dianggo, leres?

      2.    Halil abel cenahna

        Kuring miharep kuring meunang

  2.   Dani cenahna

    Hayu urang tingali naha kami boga untung! Hatur nuhun

  3.   Sergio cenahna

    Kabeneran !!

  4.   Carlos Capcha cenahna

    App anu saé pisan.

  5.   Cristihan cenahna

    App anu saé pisan.

  6.   Luis cenahna

    Kuring parantos nempatkeun kana Youtube Kuring nempatkeun éta di dieu kuring ogé ngaunduh siang ayeuna sareng kuring nuju uji coba sareng katingalina saé pisan ... Mugi-mugi janten untung sareng kéngingkeun salah sahiji lisénsi éta

  7.   Samantha cenahna

    Tuah!

  8.   Dani cenahna

    Upami aya anu nyobian, hayu aranjeunna masihan koméntar upami éta tiasa dianggo nalika telepon nonton dipisahkeun tina telepon sél. Hatur nuhun

  9.   Nauzet cenahna

    Sareng daptar sareng anu meunang?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Kontes éta di YouTube, ku sabab éta, anu menang parantos diterbitkeun dina YouTube, tangtosna. Anu meunang bakal diinformasikeun salaku réspon kana koméntarna.

  10.   Juan cenahna

    Éta anu kuring carioskeun, Halo ???? Saha di ditu ??? Jawara ??

    1.    Luis Padilla cenahna

      Kontes éta di YouTube, ku sabab éta, anu menang parantos diterbitkeun dina YouTube, tangtosna. Kuring parantos ngaréspon juara pikeun koméntar anu sami anu nunjukkeun yén aranjeunna parantos meunang.