Tali Modular Link pikeun Apple Watch, Apple Patén Pangénggalna

Apple Watch - Tautan Tali Jalma anu ngagaduhan Apple Watch Kami henteu biasana seueur ngawadul ngeunaan pungsi anu ditawarkeun ku jam tangan apel, tapi anjeun leres-leres maca: henteu seueur. Sapertos alat-alat sanésna, sareng anu sanésna nalika urang sateuacan tinjauan munggaran éta, jam tangan Apple masih teu ngagaduhan hal-hal pikeun ditingkatkeun janten jam tangan anu sampurna, sapertos nambihan pangrojong pikeun sambungan sélulér tanpa ngarugikeun otonomi na atanapi kaméra anu sanggup nelepon video. Numutkeun patén panganyarna anu diala ku anu ti Cupertino, sadayana ieu tiasa sumping dina bentuk sabuk link modular.

Minggu ayeuna, Apple parantos dipasihkeun patén anu ngajelaskeun sistem aksésori modular pikeun Apple Watch anu ngabédakeun Komponén éléktronik sapertos batré, sénsor biometrik, sél surya sareng seueur deui, sadayana dina pinggel logam atanapi tali anu, upami ditingali dina diagram, bakal katingali mirip tali link stainless steel anu sayogi ti € 509.

Apple paténkeun tali modular pikeun Apple Watch

Apple Watch - Tautan Tali

Dibere salaku «Fungsional Modular Link Beubeur pikeun Alat Anu Dipaké«, Patén na ngajelaskeun a cara ku arloji apel tiasa ngagaleuh kamampuanana saatos dijual awal, anu bakal manjangkeun umur gunana alat. Patén ieu ditepikeun dina Maret 2016 sareng manpaatna jelas: pangguna nonton apel tiasa "ngamutahirkeun" alat kami sareng nambihan komponén énggal tanpa kedah mayar deui sadayana anu lengkep Apple Watch pantes. Di sisi anu sanésna, patén ieu nunjukkeun yén Tim Cook sareng perusahaan henteu ngagaduhan niat memperpanjang arloji sapertos iPhone atanapi iPad, tapi anu aranjeunna resep nyaéta urang tiasa ngajaga Apple Watch urang salami sababaraha taun (kumaha saéna. ..).

Dina patén éta, Apple nyebatkeun sababaraha alat anu tiasa dilebetkeun kana tautan tali modular ieu, sapertos kieu

  • Kendang.
  • Sél Photovoltaic (panel surya).
  • Pembangkit listrik.
  • Kaméra.
  • Alat réspon fisik.
  • Panyatur.
  • Layar.
  • Solenoid.
  • Prosesor.
  • Sénsor lampu.
  • Gancangan
  • Speedometer.
  • Kompas.
  • Gyroscope.
  • GPS
  • Térmométer.
  • Hygrometer (sénsor asor).
  • Sensor tekanan getih.
  • Sensor kesang.
  • Sénsor médan magnét
  • Anteneu.
  • Vibrator.
  • Sénsor toél.
  • Tombol.
  • Slider.
  • Angkatan atanapi sensor tekanan.

El sistem pikeun masang tautan ieu Éta ogé bakal sami sareng tali stainless steel anu urang tiasa mésér ayeuna di Apple Store, nyaéta, Éta bakal diwangun ku tautan anu gampang dipasang o gampang-gampang / gampang-pareum. Saperti anu diarepkeun, tautan ieu henteu tiasa dianggo sacara mandiri, tapi kedah teras-terasan nyambung kana ékosistem. Ku nyambung saling, énergi sareng komunikasi bakal dibagi antara sadaya tautan.

Upami ragu, patén na pikaresepeun sareng bakal ngamungkinkeun, contona, tambahkeun GPS kana Apple Watch aslina atanapi ngalebetkeun kakurangan anu sanés tina séri 2 sapertos henteuna chip 3G / LTE atanapi kaméra pikeun nelepon video. Naon anu anjeun tiasa nganggo sabuk tautan modular anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Tonik. cenahna

    Ho ho ho .. upami tali waja ayeuna senilai € 500, hiji sareng sadayana anu tiasa ngarugikeun…. 1.500 €