Notebook Audio, gratis kanggo waktos terbatas

Di App Store kami tiasa mendakan sajumlah ageung aplikasi anu ngamungkinkeun kami ngarékam nganggo iPhone kami. Seueur diantara aranjeunna cocog sareng iPad tapi henteu sadayana. Seueur pangguna kapaksa ngédit atanapi nyalin rékaman nalika nuju tanpa gaduh waktos kanggo dugi ka bumi atanapi ka kantor kanggo nyimpulkeun rékaman éta. Ngalakukeunana dina iPhone rada rumit kusabab ukuran layar, sanaos tiasa. Sanaos kitu dina iPad éta langkung raoseun pikeun ngalakukeunana tapi pikeun ieu urang peryogi aplikasi éta salian ti ngamungkinkeun urang ngarékam kelas, wawancara, pikiran atanapi naon waé sareng éta ogé ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun dina aplikasi anu sami.

Pikeun nyobaan ngabéréskeun masalah alit ieu, dina App Store kami mendakan aplikasi Audio Notebook, aplikasi anu nyumponan kabutuh urang nalika ngarékam tapi ogé ngamungkinkeun urang ngupingkeun aranjeunna nalika urang narjamahkeun hal-hal anu paling penting. Audio Notebook gaduh harga biasa di App Store 4,99 euro, tapi pikeun waktos anu kawates pikeun ngaunduhna gratis sareng ngan sayogi pikeun iPad. Kami henteu terang sabaraha lami panawaran ieu bakal tahan, sabab upami anjeun maca tulisan ieu sareng éta cocog sareng anjeun, tong ragu, unduh éta ngalangkungan tingkat data anjeun kusabab ngan ukur 5.6 MB.

Aplikasi ieu idéal pikeun murid anu ngiringan kana kelas, konperénsi pikeun engké digulung poin anu paling penting dina dokumen anu tiasa kami bagikeun ngalangkungan email. Salaku tambahan, éta ogé cocog pikeun sadayana anu kedah ngiringan sajumlah ageung rapat sareng hoyong ngarékam sadaya topik anu dibahas dina nyerat.

Notebook Audio ngamungkinkeun urang pikeun mengklasifikasikan rékaman ku warna, Numutkeun téma na supados langkung gampang mendakanana nalika urang kedah ngadamel pamundut. Salaku tambahan, éta ogé ngamungkinkeun urang pikeun nyepetkeun playback upami urang hoyong bagian waktos anu tangtu lulus langkung gancang.

Notebook Audio Qrayon (Tumbu AppStore)
Qrayon Audio Notebook4,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.