Anu saé sareng anu goréng tina datangna Apple Watch Nike +

Apple Watch Nike +

Dinten pembaruan, Kuring yakin seueur anjeun anu parantos ngaraosan modeu potrét anyar iPhone 7 Plus, cara anyar pikeun moto, ngatur rupa-rupa panjang fokus dina poto berkat dua kaméra anu anyar andalannya ti budak di blok. Sareng sanés ngan éta, sadaya alat Apple anu sanés ogé parantos ngagaduhan pembaruan anu saluyu.

Tangtosna, minggu ieu ogé nyandak urang seueur hal-hal anyar anu sanés ... Nya dinten Kemis ieu, 27 Oktober, nalika urang tiasa ningali sadaya berita ti Apple pikeun peluncuran Macs anyar, komputer-komputer ti Cupertino. Hiji dinten engké 28 Oktober, bakal janten dinten urang tiasa kéngingkeun Apple Watch Nike +, Tanpa ragu pembaharuan pangpentingna tina Apple Watch. Sareng ieu mangrupikeun vérsi ieu salian ti janten Apple Watch Series 2 nyandak sababaraha hal anyar ... Saatos luncat kami bakal nyaritakeun nagara-nagara gelombang munggaran sareng sababaraha hal anu goréng ngeunaan peluncuran ...

Naha anjeun resep tali Nike + énggal?

Leres, éta kedah ngagaduhan anu goréng ... Sareng kami parantos maca yén seueur anjeun anu resep ningali tali anyar anu diluncurkeun Apple Watch Nike + anyar ieu, tali olahraga anu masihan smartwatch Apple pikeun modérnitas olahraga. Nya, kami parantos ngawartosan anjeun yén upami anjeun ngagaduhan modél samemehna anjeun tiasa mopohokeun aranjeunna ... Sareng éta Apple nembé ngumumkeun éta Tali Nike + bakal éksklusif pikeun Apple Watch Nike + anyar ieu, Nyaéta ngan bakal dijual gigireun jam, moal aya jalan pikeun nyepeng salah sahijina tanpa mésér sadaya alat. Nya éta téorina, anjeun terang éta anjeun tiasa teras-terasan teu resmi, kalayan harga anu langkung mirah atra sareng kualitasna langkung handap. Pasti aya anu ngajual pajabatna ngalangkungan saluran penjualan ...

Nagara gelombang munggaran

Sareng pamustunganana, hayu urang angkat sareng daptar nagara dimana anjeun tiasa ngagaleuh Apple Watch Nike + Jumaah salajengna, 28 Oktober:

Australia, Austria, Bélgia, Brasil, Kanada, Cina, Kolombia, Céko, Dénmark, Finlandia, Perancis, Jérman, Hong Kong, Hungaria, India, Irlandia, Italia, Jepang, Luksemburg, Makau, Malaysia, Méksiko, Monako, Holland, Selandia Anyar, Norwégia, Polandia, Portugal, Puerto Rico, Singapura, Afrika Kidul, Koréa Kidul, España, Swédia, Swiss, Rusia, Taiwan, Thailand, Turki, Inggris, sareng Amérika Serikat.

Daptar anu bakal dilegaan sabtu minggu ieu sareng Bahrain, Yunani, Kuwait, Oman, Qatar, Saudi Arabia, Uni Émirat Arab, sareng Israél.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.