Intrahistory panasaran ngeunaan lapisan surya tina Apple Watch

Apple Watch ngagaduhan seueur spheres, sareng saolah-olah éta henteu cekap, kalolobaanana tiasa disaluyukeun ampir dugi ka kacapean. Kuring teu ngawula salaku conto atawa rujukan, saprak kuring geus ngagunakeun raray Apple Watch sarua saprak 2016, tapi lain hartosna yén kuring bisa amazed sanggeus daptar pilihan nu parusahaan Cupertino sadia pikeun urang.

Kami nyarioskeun ka anjeun intrahistory panasaran ngeunaan lapisan surya Apple Watch, anu nyumput langkung seueur rusiah ti anu anjeun bayangkeun. Panggihan sareng kami, saha anu terang, panginten anjeun ogé tiasa dianggo dina dinten-dinten anjeun.

Kusabab diluncurkeun di 2014, Apple parantos ningkatkeun jumlah telepon anu jam tangan pinterna, sareng ku kituna anu tiasa dianggo paling populér dina sajarah, tiasa ditampilkeun. Tina 10 spheres pribumi ka langkung ti 31 kalayan kustomisasi anu saluyu anu ngamungkinkeun urang nyaluyukeun, ayeuna hujan turun pisan, tapi ulah salempang, Apple Watch nyaeta waterproof.

Sanaos kanyataan yén seuseueurna aranjeunna museurkeun kana nawiskeun inpormasi maksimal dina rohangan pangleutikna, aya ogé redoubt leutik anu tinggaleun pikeun romantis astronomi sareng benda langit, éta anu parantos dibawa anjeun ka dieu ayeuna sareng naon anu bakal dibikeun. Abdi nyarioskeun ka anjeun naon anu aya di balik dial panonpoé Apple Watch.

Kalayan datangna watchOS 6 dina April 2020, dial surya debut, tapi téma ieu nyandak dua kali langkung seueur artos kalayan datangna musim semi. Anjeun meureun diantara jutaan jalma anu kakurangan tina Seasonal Affective Disorder (SAD). Datangna musim semi négatip mangaruhan kaayaan pikiran urang sareng gejala anu sami sareng depresi anu terkenal, sareng salah sahiji pangobatan anu pangsaéna pikeun karusuhan samentawis ieu nyaéta ngaraosan cahaya panonpoe.

Rincian dial panonpoé

Panonpoé Panonpoé Apple Watch diwangun ku hiji dial kalawan 12 notasi tapi nu berbunyi kawas jam 24-jam. Di jerona, bagian dial bakal dipidangkeun dina warna biru muda sareng bagian anu sanés dina warna biru laut, dina hal ieu wewengkon bercahya bakal nangtukeun persis jam cahaya panonpoe nu urang bakal ngarasakeun salila poé gumantung kana lokasi dimana urang aya, kituna, zona poék bakal nujul persis kana jam peuting. Intina, garis anu ngabédakeun duanana warna bakal nunjukkeun matahari terbit sareng surup.

Pikeun bagian na, dial nu nandaan waktu bakal simulate keur Sun, dina cara nu sarua yén urang bakal boga lapisan internal leutik sejen nu bakal némbongkeun urang jam baku, nu urang bisa ngaropéa naha urang hoyong eta dina format analog, atawa lamun. urang hoyong eta dina format digital. Jeung tungtungna, Sadaya opat juru raray (sabab Apple Watch mangrupikeun jam tangan "kuadrat") sayogi pikeun anjeun nambihan komplikasi, sabab sababaraha di antarana bakal adaptasi jeung kontur tina lapisan dipilih, sakumaha biasa.

Ogé, upami urang milih subdial digital, urang bakal ditawarkeun leungeun kadua sabudeureun pananda jam, ku kituna urang boga precision maksimum mungkin.

Tungtungna, upami urang mencét sphere urang bakal ditawarkeun inpormasi ngeunaan momen pasti dina tingkat surya dinten urang, kitu ogé rinci ngeunaan total jam terangan anu urang bakal ngarasakeun.

Kumaha ngartos operasi lapisan surya

Jelas sadaya inpormasi ieu sareng warna anu béda-béda anu disayogikeun ku lapisan surya Apple Watch dirancang pikeun langkung ti ngan ukur ningali nalika siang sareng wengi. Anu mimiti, urang badé ngamimitian ku dasar anu tiasa ngancurkeun pikiran anjeun: Kanyataanna, subuh / magrib leuwih kompleks tinimbang transisi antara beurang jeung peuting.Mémang, waktos pasti bakal gumantung kana utilitas anu anjeun hoyong masihan matahari terbit, ogé lokasi dimana anjeun.

Pikeun mempermudah pamahaman anjeun, urang bade nganggo istilah "surup", anu henteu langkung atanapi kirang ti indikator cahaya sateuacan magrib sareng sateuacan subuh. Kitu cenah, dial panonpoé tina Apple Watch ngagunakeun jumlahna aya lima nuansa biru béda pikeun ngagambarkeun waktu beurang (atawa peuting) nu urang manggihan diri urang sorangan, hayu urang megatkeun aranjeunna handap ti darkest ka lightest:

Gambar: Solinruiz (Dina WikiPedia)

  • Peuting: Warna anu langkung poék tina dial ngan saukur ngagambarkeun wengi anu ditutup.
  • surup astronomis: Warna bola ieu, anu paling poék kadua, bakal ngagambarkeun surup astronomis, nyaéta, nalika Panonpoé <18º sareng ngamungkinkeun urang ningali béntang gedéna kagenep ku mata taranjang.
  • Nautical Twilight: Dina titik ieu bakal dipintonkeun nalika Panonpoé < 12º di handapeun cakrawala. Anjog ka dieu, béntang gedéna kahiji jeung kadua bakal katingali ku mata taranjang.
  • surup sipil: Warna penultimate bakal nunjukkeun yén Panonpoé aya <6º handap cakrawala sahingga, duanana béntang magnitudo kahiji jeung planét bisa ditempo.
  • Dinten: Warna torek dial bakal ngagambarkeun jam beurang pinuh.

Sareng ieu kumaha Apple parantos mutuskeun pikeun damel sareng katepatan anu teu biasa pikeun perusahaan biasa, tapi biasa di perusahaan Cupertino, lingkup anu, sanaos sadayana, ngan ukur dianggo salaku aturan umum ku anu resep astronomi. atanapi di defects na jalma anu geus maca artikel ieu sarta geus mutuskeun pikeun neangan dibawa jauh ku alam surya panasaran ieu.

Sanaos sadayana, éta mangrupikeun bal anu indah ku nyalira, dina nada biru anu pikaresepeun pisan, sanaos Apple negeskeun kabiasaanna henteu nawiskeun komplikasi dina warna alamna dina sagala bidang, kuring ngabayangkeun yén kalayan tujuan pikeun ngajaga sihir jenis ieu spheres husus pikeun tiap desain. Sanajan kitu, éta waktu nu sae pikeun anjeun ngonpigurasikeun lapisan solar anjeun dina Apple Watch, ayeuna anjeun bakal bisa rengat seuri sabab geus nyaho sagala in jeung beluk na, naha anjeun tiasa ningali éta kalayan panon anu sami?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.