Mésér Fitbit Google dikonfirmasi

Fitbit

Baheula minggu ieu, gosip mimiti medar yén Google aya dina negosiasi pikeun ngambil alih perusahaan Fitibt, rumor anu tungtungna dikonfirmasi sababaraha jam ka pengker. Buta anu milarian bakal mayar Fitibt $ 2.100 milyar.

Konpirmasi resmi asalna tina Google nyalira, ngalangkungan tulisan anu parantos mastikeun yén Abjad parantos ngagaduhan perjanjian pikeun mésér Fitbit, anu bakal ngamungkinkeun pikeun museurkeun usahana na pasar anu sacara praktis ditingalkeun taun-taun ayeuna.

Penjualan Fitbit turun

Sakumaha dinyatakeun ku Google dina tulisan dimana éta ngumumkeun mésér Fitibt:

Salami mangtaun-taun, Google parantos maju sareng mitra dina ieu rohangan nganggo Wear OS sareng Google Fit, tapi urang ningali kasempetan pikeun langkung nanem modal dina Wear OS, ogé nyandak Made ku Google alat anu tiasa dianggo dina pasaran. Fitbit parantos janten pelopor sajati dina industri, nyiptakeun produk, pangalaman, sareng komunitas pangguna anu sregep. Ku damel raket sareng tim ahli Fitbit, sareng ngahijikeun AI, parangkat lunak, sareng perangkat panghadéna, urang tiasa ngabantosan inovasi pakéan sareng nyiptakeun produk anu nguntungkeun langkung seueur jalma di panjuru dunya.

Ieu sanés mangrupikeun jalan anu pangpayunna dilakukeun ku Google dina pasar pamakean. Sababaraha bulan ka pengker, ngahontal kasapukan sareng Fosil mésér bagian tina téknologi anu parantos dikembangkeun taun-taun ayeuna, nunjukkeun éta a Pixel Watch tiasa dugi ka pasar ku piksel generasi anyar, hal anu hanjakalna urang henteu ningali. Saatos pengumuman perjanjian ieu, paling dipikaresep taun payun upami smartwach munggaran anu didesain sareng didamel ku Google bakal ningali cahaya panon poé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.