Alejandro Cabrera

Pecinta dunya Apple sareng kaajaibanana, kuring gaduh putra umur 3 taun anu geulis anu "garing" kanggo iPhone. Kuring damel di bisnis internasional sareng kuring cicing di Santiago de Chile.

Alejandro Cabrera parantos nyerat 58 tulisan ti Nopémber 2015