Ignacio Sala

Peluncuran munggaran kuring kana dunya Apple nyaéta ngaliwatan MacBook, "bule". Moal lami deui saatos, kuring mésér iPod Klasik 40GB. Dugi ka taun 2008 kuring ngadamel kabisat kana iPhone kalayan modél munggaran anu dikaluarkeun Apple, anu gancang ngajantenkeun kuring hilap ngeunaan PDA. Kuring kantos nyerat berita iPhone langkung ti 10 taun. Kuring kantos resep bagikeun kanyaho kuring sareng cara anu langkung saé tibatan Actualidad iPhone pikeun ngalaksanakeunana.

Ignacio Sala parantos nyerat 4170 tulisan ti Séptémber 2014