Luis del Barco

Pecinta téknologi Apple anu milari ngabagi ilmu sareng diajar ti anu sanés. Kuring nyobian nempatkeun karep dina sagala hal anu kuring lakukeun, janten kuring ngarepkeun nasihat kuring bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun pangalaman anjeun ku iPhone.