Malaikat Gonzalez

Gairah ngeunaan téknologi sareng sagala hal anu aya hubunganana sareng Apple. IPod Touch mangrupikeun alat anu munggaran tina Big Apple anu ngalangkungan leungeun kuring. Teras dituturkeun ku sababaraha generasi iPads, iPhone 5, iPhon 6S Plus ... Tinkering sareng alat, maca seueur sareng latihan di Apple sareng intina salaku perusahaan parantos masihan kuring cekap pangalaman kanggo nyaritakeun unggal dintenna sareng beluk produk Apple salami sababaraha taun ayeuna.

Ángel González parantos nyerat 1120 tulisan saprak Pébruari 2017