Manuel Alonso

Fan tina téhnologi jeung Apple hususna. Marengan MacBook Pro, iPhone (jeung iPad), éta penemuan greatest lalaki sanggeus seuneu. Anjeun oge bisa maca kuring di Abdi ti Mac.