Carlos Sanchez

Élmuwan komputer, pangguna ios ti saprak diadegkeun sareng pangguna Mac langkung ti lima taun. Abdi resep ngumbara, tapi teras nganggo iPhone kuring pikeun ngalaporkeun kalayan cara anu paling ketat, sareng nyandak poto anu pangsaéna anu tiasa dipilampah ku smartphone.