Alex Vicente

Lahir di Madrid sareng insinyur telekomunikasi. Kami pencinta téknologi sareng utamina anu aya hubunganana sareng Apple. Kusabab iPod sareng engké iPhone kaluar, kuring parantos ngaco sareng dunya Apple, ngonpigurasikeun sareng mendakan kumaha ngatur hiji ékosistem dimana sadaya produk kuring tiasa saling nyambungkeun.

Alex Vicente parantos nyerat 79 tulisan ti Agustus 2016