Alex Ruiz

Pecinta téknologi anyar, sareng pangguna ios sareng OSX. Tangtosna, kuring mangrupikeun kipas tina Apple, sareng éta sababna kuring nyerat dina majalah ieu supados pamiarsa sadar kana berita iPhone pangsaéna.

Alex Ruiz parantos nyerat 167 tulisan ti Désémber 2012