Gonzalo R.

Arsiték sareng gék, resep pisan kana internét, téknologi anyar sareng dunya Apple. Kuring teras-terasan nyerat sareng diajar ngeunaan évolusi iPhone sareng naon waé anu aya hubunganana sareng mérek ieu, anu kuring kantos dokuméntasi.

Gonzalo R. parantos nyerat 669 tulisan ti saprak Juni 2010