Jose Alfocea

Salawasna hoyong pisan diajar sareng ngajar. Abdi resep ngalaporkeun sagala hal anu kuring terang, sareng ieu, ditambahan kanyataan yén kuring teras-terasan dina iPhone, ngabantosan kuring pikeun langkung saé ngawartosan berita ngeunaan mérek ieu.

Jose Alfocea parantos nyerat 315 tulisan ti Séptémber 2016