Jordi Giménez

Sagala hal anu aya hubunganana sareng téknologi sareng sagala jinis olahraga anu kuring minat. Kuring ngamimitian sareng ieu ti Apple sababaraha taun ka pengker ku iPod klasik - saha waé anu henteu kantos kagungan salah sahiji kanggo ngangkat leungeun- sateuacana anjeunna parantos ngacak-ngacak sadaya gadget téknologi anu anjeunna tiasa. Pangalaman kuring sareng Apple luas tapi anjeun sok siap diajar hal-hal anyar. Di dunya ieu, téknologi maju saéstuna gancang sareng ku Apple éta henteu terkecuali. Ti saprak 2009, nalika 120GB iPod Palasik sumping ka kuring, minat kuring ka Apple dihudangkeun sareng anu salajengna aya dina leungeun kuring nyaéta iPhone 4, iPhone anu henteu deui kaiket sareng kontrak sareng Movistar sareng dugi ka ayeuna ampir unggal taun. Kuring balik pikeun modél anyar. Pangalaman di dieu nyaéta sagalana sareng dina langkung ti 12 taun anu kuring pernah aya sareng produk Apple kuring tiasa nyarios yén kawawuhan kuring kaala dumasar kana jam sareng jam. Dina waktos luang kuring nyambung, tapi kuring ampir teu tiasa jauh teuing tina iPhone sareng Mac kuring. Anjeun bakal mendakan kuring di Twitter salaku @jordi_sdmac

Jordi Giménez parantos nyerat 2014 tulisan ti Désémber 2016