Jose Azambuya

Gairah ngeunaan téknologi sareng khususna sagala rupa anu aya di dunya Apple. Kalayan studi pilem ogé pamrograman wéb kuring kataji ku sagala rupa anu aya hubunganana sareng komputer sareng dunya ieu ogé fotografi. Grail suci abdi mendakan komputer sampurna anu bakal ngajalankeun salamina tanpa kantos macet.