Juan Colilla

Abdi jalma anu resep ka dunya Apple. Abdi resep diajar salami éta ngeunaan jejer anu kuring resep atanapi masalah. Ku alatan éta, dina tulisan kuring anjeun bakal mendakan hal-hal anu bakal mangpaat dina sadidinten anjeun nganggo iPhone anjeun.

Juan Colilla parantos nyerat 135 tulisan ti saprak Januari 2015