Karim Hmeidan

Halo! Kuring ngamimitian di dunya Apple ku iPod Shuffle, sadayana pikaresepeun, kamungkinan ngareuwaskeun anjeun ku lagu acak anu anjeun lebetkeun kana daptar puter iTunes. Teras sumping iPod Nano, iPod klasik, sareng iPhone 4 ... Kagum ku ékosistem Cupertino kuring mendakan tempat kuring dina iPad Aktualidad, saatos ieu urang ngaluncatan Actualidad iPhone sareng tim anu hébat anu kuring bagikeun "geek "Cupertino, sareng saha kuring teras-terasan diajar unggal dinten. Pegatkeun sambungan? Leres, tapi nganggo gadget Apple;)

Karim Hmeidan parantos nyerat 1149 tulisan ti Agustus 2016