Nacho Aragonés

Kuring terharu ku resep kana téknologi Apple, mérek anu kuring ngagaduhan pangalaman anu lega, boh dina panggunaan alat boh dina dokuméntasi ngeunaan produk sapertos iPhone. Kuring salawasna mutahir pikeun nyerat laporan anu hadé sareng berita.

Nacho Aragonés parantos nyerat 217 tulisan ti Pébruari 2018