Pablo Ortega

Wartawan khusus dina iPhone. Kuring ngumbara di dunya mendakan alat-alat anyar tina mérek hébat ieu, anu dimungkinkeun pikeun ngalakukeun hal anu luar biasa sareng ngagaduhan kahirupan anu langkung gampang.

Pablo Ortega parantos nyerat 500 tulisan ti saprak Nopémber 2008