Luis Padilla

Sarjana Kedokteran sareng Pediatrik ku padamelan. Pangguna Apple ti saprak 2005, nalika kuring mésér iPod nano munggaran kuring. Ti saprak éta, sagala jinis iPhone, iPad, Mac, AirPod, Apple Watch parantos ngalangkungan leungeun kuring ... Ku pilihan atanapi kabutuhan, kuring diajar sagala anu kuring terang dumasar kana jam maca, nonton sareng ngupingkeun sagala rupa kontén anu aya hubunganana sareng Apple, sareng éta naha kuring resep ngabagi pangalaman dina blog, dina saluran YouTube sareng dina Podcast.