Ruben gallardo

Nulis sareng iPhones mangrupikeun dua karep kuring. Sareng ti saprak 2005 kuring boga tuah pikeun ngagabungkeun aranjeunna. Anu pangsaéna sadayana? Kuring masih resep sapertos dinten kahiji nyarioskeun hal-hal anyar anu dibawa Apple ka pasar pikeun telepon iPhone.

Ruben Gallardo parantos nyerat 147 tulisan ti saprak Nopémber 2017