Toni Cortés

Apple nyiptakeun alat-alat pikeun hirup urang langkung gampang. Tapi éta mangrupakeun alam semesta anu terus-terusan mekar, sareng kuring sok resep janten mutahir. Abdi resep pisan diajar sareng latihan pangalaman énggal sareng manzanitas kuring sareng ngabagi ka pamiarsa. Pancing kana jagat raya anu diciptakeun ku Jobs, ti saprak Apple Watch mah nyalametkeun kahirupan kuring.

Toni Cortés parantos nyerat 369 tulisan ti saprak Juli 2019