Numutkeun ka Bloomberg Apple nuju ngembangkeun prosesor kalayan 32 inti CPU

Kami resep iPhone 12 sareng iPhone 12 Pro anu énggal, tapi dina waktos ieu di taun kuring pikir urang sadayana satuju yén produk bintang Apple di taun 2020 mangrupikeun Macs anyar sareng prosesor M1, prosesor Apple Silicon anyar. Sareng éta téh héran dina sagala bidang anu parantos diuji. Prosesor anu héran ku pikahareupeun anu ngajangjikeun pisan. Ayeuna parantos dibocorkeun yén Apple parantos ngagarap generasi anyar Apple Silicon anu bakal dugi ka 32 inti CPU ...

Éta ngan disaring ku anu kawéntar rumurologis Mark Gurman di Bloomberg. Numutkeun ieu, Apple bakal ngembangkeun prosesor anu bakal dugi ka 32 inti CPU sareng dugi ka 128 inti GPU. Tokoh anu luar biasa anu bakal dipikirkeun pikeun modél anyar tina iMacs sareng MacBook Pro (16 inci bakal jalan ieu). Ieu pastina pikahariwangeun pikeun persaingan, sareng kami ningali kumaha Apple parantos masihan percepatan pamekaran téknologi anu teu aya anu diarepkeun. Gurman bahkan nyarioskeun ngeunaan datangna Mac Pro sareng Apple Silicon kanggo taun 2022, sareng ieu pasti bakal nandaan sateuacan sareng saatos di dunya komputer.

Jelas ieu sanés hartosna yén Mac salajengna anu urang tingali bakal parantos ngahontal inohong ieu, nyaéta hal anu bakal kutang saatos tés anu aranjeunna laksanakeun, tapi leres éta hal-hal ngajangjikeun pisan. Tanpa diragukeun, 2021 bakal janten taun anu pikaresepeun pikeun mendakan sadaya berita ti Apple anu aya kaitanana sareng Macs, leres yén kami parantos ngarep-ngarep sadaya anu aya hubunganana sareng iPhone, atanapi bahkan iPad, tapi datangna prosésor M1 parantos sateuacan sareng saatos kanggo sadayana anu diasumsikeun. Kami wartosan iyeu anjeun ngeunaan rumor atanapi pernyataan resmi ti Cupertino.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.