Numutkeun ka eksekutif Apple, Siri Remote anyar henteu kedah aya dina aplikasi Search sabab urang moal kaleungitan

Apple meluncurkeun Apple TV anyar Keynote terakhir, alat anyar anu ngagantikeun Apple TV saacanna sareng anu nyandak urang tambahan salaku perbaikan dina operasina sareng eARC anyar anu ngamungkinkeun urang gaduh sumber anu sanés nyambung kana tipi. Salaku tambahan, éta ogé nyandak kami Siri Remote anyar anu sigana henteu ngayakinkeun ... Ayeuna wakil presiden pamasaran ngajelaskeun kakurangan Siri Remote anyar ieu.

Panasaran pisan, aranjeunna tiasa nyarios béda tapi henteu, numutkeun pernyataan ku Tim Twerdahl dina MobileSyrup, Siri Remote anyar henteu peryogi téknologi anu ngamungkinkeun jantenna di jero aplikasi Pilarian kusabab éta langkung kandel tibatan model samemehna sareng anu ngajantenkeun langkung sesah kaleungitannana. Alesan ti manajer ieu, tapi sadayana kedah nyarios, Naha aya anu peryogi Siri Remote pikeun némbongan dina aplikasi Pilarian sahingga urang tiasa mendakanana di jero bumi urang? Naha anjeun kaleungitan seueur kendali di bumi anjeun?

Pondokna, hiji deui kontrop√©rsi pikeun Siri Remote anyar. Seueur anu ngarepkeun langkung seueur tina kadali jarak jauh anu anyar ieu pikeun Apple TV tapi sigana sadayana tetep aya dina tombol-tombol anyar anu ngamungkinkeun urang ngendalikeun tivi urang, hal anu pastina bakal aya gunana tapi anu diragukeun bakal nyandak urang mutuskeun m√©s√©r Siri Jauh ieu upami kami gaduh Apple TV lami sareng kami henteu hoyong ngalangkungan gelang kanggo m√©s√©r anu anyar. Ngeunaan ngagunakeunana salaku pengontrol gim video, Twedahl og√© masihan kom√©ntar y√©n Apple nyarankeun alat kaulinan khusus sapertos PlayStation atanapi Xbox Controllers.. √Čra tanpa diragukeun y√©n Apple henteu ngamanpaatkeun alat ieu, Apple TV anu henteu ngan ukur muka aranjeunna langkung seueur pangguna ngalanggan Apple TV + atanapi Apple Music, √©ta mangrupikeun alat anu sampurna pikeun Apple Arcade anu sipatna henteu rusak. ngan kusabab katalog jasa upami henteu og√© ku kontributor utama Apple TV.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.