Numutkeun ka KGI iPhone 7 moal payu ogé 6an

iphone-7 iklan

Unggal taun, iraha waé Apple atanapi perusahaan sanésna ngaluncurkeun alat énggal di pasar, analis ngawitan ngadamel prediksi ngeunaan penjualan anu ngagaduhan alat-alat éta. Taun ayeuna, sakumaha anu parantos urang tingali dina béwara anu béda anu parantos dilakukeun ku Apple, penjualan iPhone 6s sareng 6s Plus ogé sésana alat anu parantos ditawarkeun ku perusahaan di pasar, aranjeunna henteu acan sami sareng taun-taun sateuacanna. Saatos peluncuran iPhone 7 sareng 7 Plus sanaos warna anyar, résistansi cai sareng kaméra dual, modél transisi ieu nuju peringatan iPhone 10 bakal nuturkeun kirang langkung jalur anu sami.

Sabalikna tina jumlah anu ditawarkeun operator, anu aranjeunna negeskeun yén iPhone 7 ngagaduhan langkung hasil tibatan modél samemehna, analis KGI Ming-Chi Kuo, negeskeun yén dina sésana taun Apple bakal nempatkeun pasar Lebih seueur unit ti iPhone 7 sareng 7 Tambih Deui tibatan iPhone 6s sareng 6s Plus, anu mencét pasar langkung ti sataun katukang. Kuo nyatakeun yén sanaos aya masalah sareng Galaxy Note 7, étaPenjualan iPhone 7 bakal ningkat Dibandingkeun sareng période anu sami dina taun sareng modél samemehna, éta moal cekap pikeun neraskeun jalur pertumbuhan anu dialaman ku perusahaan dina sababaraha taun ka pengker.

Kuo negeskeun yén nomer anu ditawarkeun operator naék kusabab modél anyar ieu parantos ngahontal langkung seueur nagara sasarengan ti kantos sateuacan, nalika dina waktos sateuacana ngan ukur dugi ka kirang ti belasan nagara. Salaku tambahan, anjeunna ogé nyatakeun yén masalah sareng warna Hideung Hideung anyar tiasa ngajantenkeun pangguna anu ngan ukur panginten ngarobih alat pikeun warna ieu mikir dua kali.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   perusahaan cenahna

    Nya, hayu urang tingali naha leres yén pikeun milik 7 plus matt black 128 GB kuring gaduh tanggal kiriman dina akhir Désémber, tilu bulan, syukur yén éta henteu dijual upami kuring henteu ngaleupaskeun usum panas payun.