Numutkeun ka Kuo, Apple Watch Series 7 bakal janten parobahan dramatis dina desain sareng bakal diluncurkeun bulan ieu

Apple Watch 7 warna

Kami pemanasan mesin pikeun Apple Keynote salajengna ... Keynote, anu dina tanggal 14 Séptémber, dimana kami bakal ningali garis produk Apple pikeun usum 2021-2022. iPhone 13 dikonfirmasi, Apple Watch Series 7 dikonfirmasiDasarna dua produk éta parantos ditepikeun dina cara anu tetep dina Keynote ieu sasih Séptémber taun ka taun, tapi naha urang bakal ningali deui produk? Ayeuna-ayeuna lampu sorotna aya dina Apple Watch salajengna, jam tangan anu ngajanjikeun janten parobihan anu ageung sareng ti mana seueur rumor parantos bocor. Naha bakal dileupaskeun bulan ieu? Saatos rumor yén éta moal sumping, dinten ayeuna sigana éta nuhun, éta bakal mimiti dijual bulan ieu. Tetep maca yén kami nyaritakeun jam terakhir Ming-Chi Kuo.

Sarta éta aya omongan yén Apple Watch Series 7 bakal ditunda kusabab masalah produksi anu nyababkeun desain ulang, sareng utamina masalah anu aya dina dunya téknologi kusabab kakurangan microchips. A "Parobihan dramatis dina desain" Numutkeun ka Kuo anu Apple kéngingkeun batréna, Apple Watch nganggo katingalina mirip sareng iPhone 12, kalayan sisina datar sareng layar kuadrat. Salaku tambahan, desain ulang ieu bakal ngamungkinkeun paningkatan layar sareng parobihan bezel anu bakal ngirangan nyata.

Numutkeun ka Kuo Apple parantos ngatasi sadaya masalah anu ditembongkeun dina layar ieu dina prototipe munggaran Apple Watch Series 7 sareng akhirna Apple tiasa nampilkeun Apple Watch Series 7 malah nempatkeunana dijual bulan ieu. Kami kedah ngantosan dugi Salasa payun kanggo milarian terang sareng mastikeun sadaya rumor anu urang tingali dina taun kamari ieu. Anjeun parantos terang éta Kami bakal nyebarkeun Keynote sacara langsung ngalangkungan Actualidad iPhone sareng tina sadaya jaringan sosial urang. Sareng dinten Rebo di podcast kami bakal nganalisis sagala rupa anu parantos ditepikeun ka kami dina Keynote.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.