Nuntius mawa anjeun waleran gancang ka WhatsApp (Cydia)

Nuntius

Upami anjeun salah sahiji jalma anu antosan ngantosan pembaruan WhatsApp anyar anu tungtungna ngamangpaatkeun fitur-fitur anyar tina iOS 8, langkung saé nyandak korsi anu raoseun pisan sareng antosan dina lenggah, sabab aplikasi olahpesen seluler sigana henteu dina buru-buru nambihan berita ieu kana aplikasi iPhone anjeun. Kabeneran pikeun anu ngagaduhan Jailbreak tweak énggal nembé muncul dina Cydia anu nambihan réspon gancang ka WhatsApp. Ngaranna Nuntius sareng anjeunna ngamungkinkeun anjeun ngaréspon WhatsApps anjeun nampi tina béwara éta nyalira, tanpa kedah muka aplikasi. Kami parantos diuji sareng kami masihan anjeun sadayana rinci di handap.

WhatsApp-QuickReply

Nuntius masih dina béta, tapi operasina langkung saé dina tés anu parantos kami laksanakeun dina iPhone 6 Plus. Aplikasi na henteu ngagaduhan menu konfigurasi, teu aya ikon anu nembongan anyar dina papan lincah. Mangrupikeun tweak anu dipasang sareng parantos tiasa dianggo kalayan henteu ngaléngkah deui. Nampi pesen WhatsApp, geser bewara ka handap teras kotak teras bakal muncul nyerat waleran anjeun. Sakali anjeun réngsé nyerat, pencét dina "Kirim" sareng pesen anjeun bakal dugi ka anu nampi. Sadaya ieu tanpa kedah muka aplikasi pisan.

Éta masih ngagaduhan aspék anu tiasa ditingkatkeun pisan, sapertos nambihan fungsi réspon gancang dina layar konci, atanapi nalika ngaréspon ikon WhatsApp henteu teras-terasan nandaan béwara pesen anu teu acan kabaca, tapi ieu mangrupikeun aspek anu pasti bakal digosok janten pangwangunan tweak terus maju. Sakumaha parantos kami nyarioskeun sateuacanna, Nuntius aya dina fase Béta, sareng anjeun moal mendakannana dina répoal resmi. Anjeun kedah nambihan réo pamekar kana Cydia (http://sharedroutine.com/repo/) sareng masangkeunana. Éta gratis, janten naon anu anjeun ngantosan pikeun masang dina iPhone anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gorka cenahna

    Hai, diuji sareng upami aplikasina kabuka seueur tugas ogé. Tapi pas anjeun nutupkeunana, anjeun nampi pesen tapi anu dikirimna henteu sumping. Kuring henteu terang dimana masalahna nyaéta teu aya anu tiasa ngalakukeun éta ...

    1.    Juan Fco Carretero (@ Juan_Fran_88) cenahna

      Kuring bérés mariksa naon anu anjeun nunjukkeun sareng éta henteu dianggo pikeun kuring ogé

  2.   Noah cenahna

    Anu ngirim kuring pesen pikeun ningali naha éta tiasa xD

  3.   Juan Fernández (@ juan8833) cenahna

    éta pikeun ios 7 ogé?

  4.   Miguel cenahna

    Nya, naon anu aranjeunna nyerat henteu katingalina ku kuring, kuring geser sareng ngan palang anu kaluar.

  5.   Jose cenahna

    Naha sami sareng bewara pesen interaktif? Abdi gaduhna sareng tiasa dianggo bn langkung saé

    1.    Gorka cenahna

      Hai Jose, Naha Bewara Pesen Interaktif tiasa dianggo saé pikeun anjeun ku WhatsApp? Nalika kuring nutup aplikasi multitasking, éta henteu ngirim kuring pesen. Sareng upami kuring kedah lebet mariksa, abdi moal menang nanaon ku ngaput éta.

  6.   Erik cenahna

    Ieu parantos tiasa dilakukeun ku magnet

  7.   Henry cenahna

    Hal anu tiasa dianggo nalika anjeun nutup aplikasi multitasking

  8.   Gorka cenahna

    Kuring parantos ngalaksanakeun sababaraha tés deui sareng Nuntius sareng IMN sareng nalika anjeun nyerat satengah menit, sanaos anjeun henteu nutup WhatsApp seueur tugas, pesen-pesenna henteu dikirim. Naha aya anu terang kumaha jalanna? Naha kuring hiji-hijina anu kajantenan?

  9.   doop cenahna

    Dina ios 7 éta henteu jalan

  10.   Joan cenahna

    Dina iPhone 5S henteu tiasa dianggo? Sahenteuna sanés kuring.