Nutshell ngamungkinkeun anjeun ngadamel pidéo pondok anu asli

Instagram

Inovasi mangrupikeun hal anu rumit pisan ayeuna di App Store, sareng saha waé anu nyarios sanés ngan kedah jalan-jalan ningali rébuan aplikasi anu sami tapi leres-leres saeutik anu nawiskeun anu béda. nutshell Mangrupikeun aplikasi anu ngagaduhan sababaraha hal pikeun ningkatkeun, tapi éta lumayan lumayan sareng ngenalkeun konsép énggal pikeun nyaritakeun carita leutik dina sababaraha detik.

operasi

Nutshell dimimitian tina premis pikeun ngajantenkeun gampang pikeun pangguna, janten éta naroskeun ka kami tilu poto anu bakal janten titik konci pidéo kami. Ti dinya, aplikasi dina catetan nyalira sakedik pidéo saatos unggal poto, sareng engké didamel kanggo nyiptakeun potongan akhir.

Dimimitian tina tilu waktos konci ieu, aplikasi masihan kami pilihan pikeun ngenalkeun elemen dina pidéo sapertos poster kalayan sababaraha kecap atanapi gambar. Perhatoskeun yén aplikasi, dina cara anu cerdas, henteu ngasupkeun sadaya unsur kana iPhone kami tapi ngaunduh sabab urang hoyong ngagunakeunana, anu ngahontal Retrench of space lumayan di terminal.

Orientasi sareng paningkatan

Aplikasi na sapinuhna dirancang pikeun post-upload dina video ka Instagram, janten formatna pasagi sareng éta hartosna upami urang badé ngekspor pidéo pikeun ngagunakeunana nyalira atanapi dina jaringan sosial anu sanés, panginten urang bakal sono pikeun nampi format anu langkung cocog sareng anu langkung ngamangpaatkeun rohangan éta.

Masalah anu sanés anu paling serius nyaéta aplikasi éta sorangan fungsina. Sanaos dina tés kuring nganggo iPhone 6 teu aya masalah, nalika batur kuring terang parantos nganggona di terminal generasi sateuacanna, aranjeunna ngalaman panutupan acak sareng masalah anu ngahambat panggunaan normal. Ieu nunjukkeun optimasi goréng tina aplikasi, hal anu kedah dilereskeun.

Ogé kudu dicatet yén meureun pikeun ningkatkeun kinerja aplikasi sareng pikeun ngirangan konsumsi data, kualitas video anu dihasilkeun parantos dipilih anu langkung handap tina anu disarankeun, kumargi katingalina henteu saé sapertos dina layar iPhone, utamina upami urang gaduh versi Plus tina terminal Apple pangénggalna.

Pondokna, urang nyanghareupan aplikasi sareng a ideu matak, palaksanaan anu tiasa ditarima sareng rohangan kanggo pamutahiran masih lega, janten bakal pikaresepeun pikeun nuturkeun évolusi sareng ningali naha lami-lami éta tiasa ngahijikeun dina leuweung rumit nyaéta App Store.

Peunteun urang

réditor-marios
Kaméra Nutshell: Pilem mini instan sareng téks sareng animasi. (Tautan AppStore)
Kaméra Nutshell: Pilem mini instan sareng téks sareng animasi.bebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.