Naha Microsoft nyalin Apple?

jandela-10

Saatos presentasi Windows 10 urang bade nganalisis pedoman anyar anu dituturkeun Microsoft, jalur anu bénten-béda teuing tina jalur anu parantos dituturkeun ti saprak lahirna, ogé kamiripan sareng béntenna sareng kabijakan pamekaran Apple, mimitian ti ngahijikeun dugi ka sistem kontrol sora sapertos Cortana.

Apdet gratis

Salah sahiji beja anu paling relevan saatos nampilkeun Windows 10 nyaéta gratis. Sistem Operasi Microsoft Gratis? Ampir, tapi dina prinsipna leres. Microsoft bakal ngijinkeun pembaruan lengkep gratis pikeun taun munggaran pikeun pangguna Windows 7 sareng 8.1. Sakumaha urang parantos terang, Apple parantos nawiskeun pembaruan gratis pikeun Mac OS X mangtaun-taun, janten katingalina teu tiasa dihindari yén perusahaan Redmond bakal ngamimitian "masihan" perangkat lunak na sapertos anu parantos dilakukeun ku Mac sareng Android.

Pembaruan pikeun versi smartphone of Office pikeun ngajantenkeun aranjeunna gratis mangrupikeun léngkah anu munggaran dina arah ieu.

Sony DSC

Kultus Windows

Teu salah, seueur pendapatan, iklan, sareng motif pangembangan asalna ti fanboys sareng pangguna biasa. Aranjeunna parantos nyatakeun yén aranjeunna hoyong ngajantenkeun jalma resep kana Windows dina sadidinten. Microsoft, tanpa ragu, nyandak conto Apple dina aspek ieu, éta tiasa ditingali dina pabrik produk anjeun, anu dirancang kalayan hadé sareng pribadi. Malahan presentasi Nadella parantos tiasa mirip campur tangan khusus Steve dina unggal presentasi, ngaléngkah tahapan sapertos guru anu ngan saukur resep téknologi sareng ngenalkeun urang kana "produk anu luar biasa" anu bakal ngarobah kahirupan urang.

Aranjeunna sanés anu mimiti ningali presentasi Apple pikeun nampilkeun produkna nyalira, kami ogé parantos ningal budaya acara ieu dina presentasi Samsung anu tangtu sareng tangtosna, Xiaomi anu kontroversial.

Ngatur surat nganggo gerakan

Pangguna Windows 10 ka hareup bakal tiasa gancang sareng gampang nyusun kotak suratna, Microsoft parantos nambihan kana perangkat lunak email na sistem manajemén ku gerakan anu sami pisan sareng anu kalebet Apple dina ios 8, ngamungkinkeun anjeun pikeun gancang ngahapus, arsip atanapi méré tag tina koropak anjeun.

Anjeunna sacara harfiah nyalin ti Apple sapuan ngusap ka kénca pikeun ngahapus email, bahkan Joe Belfiore dirina nyalira teu merhatoskeun kasaruaan ieu, sabab cenah nalika ngagambarkeun yén sikep ieu tiasa wawuh pikeun seueur anu hadir.

Skype mangrupikeun iMessages énggal

Skype kanggo telepon vidéo, éta budaya anu nyebar. Sanaos, Windows hoyong ngajantenkeun Skype kana iMessages énggal kalayan datangna Windows 10. Modifikasi panganyarna fokus kana olahtalatah téks, sapertos anu parantos dilakukeun ku iMessages, nalika nyobian ngirim pesen téks. sistem bakal otomatis ngadeteksi nalika panarima ka hareup ngagaduhan akun Skype sareng ngirim pesen téks ngalangkungan internét nganggo Skype. Ieu henteu diragukeun salah sahiji "kamiripan" anu paling molotot kana parangkat lunak Apple.

Nyeri streaming tina presentasi

Nalika urang nyandak mesin salinan kami nyobian nyalin ukur anu saé, tapi sigana waktos ieu Microsoft parantos langkung jauh. Titik komik tina kamiripan sareng streaming pikasieuneun tina presentasi anu dilakukeun ku Microsoft, dina jangkungna Apple nyalira. Éta mangrupikeun padamelan anu hésé pisan pikeun ningali langkung ti dua menit presentasi tanpa gangguan, luar biasa yén salah sahiji perusahaan komputer pangageungna di dunya sareng anu gaduh Skype nyalira ngalakukeun streaming anu nyerepkeun.

Henteu sadayana bakal janten salinan, Microsoft ogé terang kumaha ngareuwaskeun kami

Seueur anu parantos didugikeun ngeunaan televisi Apple, ogé henteu, Microsoft parantos sumping sateuacanna. Perusahaan Redmond parantos nampilkeun Microsoft Surface Hub, tipi 84 inci Kalayan résolusi 4K anu dasarna mangrupikeun tablet raksasa, éta ngagaduhan dua kaméra, mikropon, WiFi, Bluetooth… Singkatna, langkung ti TV. Salaku tambahan, éta bakal ngagaduhan vérsi 55 inci, tapi urang kedah émut yén alat ieu bakal langkung difokuskeun ka perusahaan tibatan lingkungan kulawarga.

Cortana pikeun desktop, versi ieu tina Cortana pasti bakal ngahasilkeun kelir dina Siri. Pembaruan énggal, salian kasaluyuan lengkep sareng komputer pribadi, bakal nyayogikeun sajumlah ageung fitur-fitur anyar anu bakal ngajantenkeun paguneman sareng antarmuka sora Microsoft langkung cair sareng paguneman.

Anu pamungkas, aya anu teu disangka-sangka pikeun ningali dina Keynote dinten ayeuna, alat anu disebat Lénsa Holo, gelas hibrida antara Google Glass sareng Oculus Rift. Sanaos sakedik anu dipikaterang perkawis aranjeunna, éta henteu diragukeun nempatkeun anu kasebut di luhur aya bewara.

permukaan-hub

Aranjeunna kéngingkeun heula

Sedengkeun pangguna Apple parantos ngaduga ngahijikeun atanapi ngahijikeun antara ios sareng Mac OS mangtaun-taun, Microsoft sumping heula, Windows 10 bakal janten sistem universal anu katingalina saé pikeun PC sareng tablet sareng smartphone, kamampuan pikeun gancang ngarobah hibrid PC-Tablet ka alat boh dina detik hatur nuhun ka Continuum ngajantenkeun khusus. Nanging Microsoft masih ngagaduhan jalan anu panjang pikeun aplikasi, pikeun ayeuna Apple ngagaduhan kalungguhan luhur dina hal éta.

Sigana mah Microsoft parantos masihan ceramah saatos kagagalan jelas Windows 8 sareng aranjeunna pastina parantos serius.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   trillian cenahna

    Anjeun parantos janten applefanboy, kuring nyarankeun anjeun langkung nétral.

  2.   designwebrivieramaya cenahna

    peunteun anu saé pisan sareng pangamatan "kamiripan" sistem ngalawan anu tina cupertino, tapi, sareng anjeun nyirianna, éta mimitina, langkung saé tibatan saé, nyalin atanapi henteu nyalin, aranjeunna parantos nyandak léngkah munggaran pikeun pangguna pikeun ningali kamungkinan anyar Windows 10, numutkeun kuring, kuring ngucapkeun salamet ka Microsoft pikeun lebet lapangan anu dina taun-taun samemehna éta henteu hoyong lebet, di sisi anu sanésna, narik pigeulang pikeun Apple, kagagalan na caket upami henteu diteruskeun deui pangalaman na dina produk sareng desain, ogé sapertos kagunaan universal diantara produkna. kami aya sababaraha bulan jauh tina terang langkung seueur ngeunaan arloji apel, hal anu saleresna henteu mangrupikeun produk "kontinuitas" dina kulawarga Apple.

    Apple, saha anu bakal ngagentos anjeun?

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Kami bungah yén anjeun resep sareng ningali yén anjeun parantos ngartos sadaya sudut pandang. Saleresna, sakumaha anu kuring parantos saurna dina tulisan, universalitas OS anu parantos dilaksanakeun ku Microsoft salaku panaratas nyaéta titik anu dipikaresep ku Apple.

  3.   iPhorocar cenahna

    Tulisan anu saé sareng lapisan anu saé.

  4.   Alexis cenahna

    Aliran Microsoft henteu dianggo pikeun anjeun? Wah! Sareng kumargi anjeun kedah gaduh produk apel dina jaringan sareng jaringan anu saé henteu kedah dipotong.

    Kuring tiasa ningali éta tanpa gagal atanapi motong kalayan Lumia 520 sareng 2 Mb laju.

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Kami nyobian pikeun saleresna jujur ​​sareng berita, kuring nempatkeun sababaraha pidéo tina sumber sanés anu anjeun tiasa ngahargaan potonganna:
      - https://www.youtube.com/watch?v=rLcYwjmWnWg - Min.47: 25, 27: 53 ... jsb salaku kolega WindowsInsider mairan kumaha goréngna streaming na.

      Éta ngan ukur conto sasama. Masih, kuring resep pisan anjeun tiasa nampi Keynote.

  5.   René cenahna

    Jiwa Steve Jobs aya di Redmond. Hehe… Wani ngalih ka Windows ayeuna.

  6.   abdi henteu hoyong cenahna

    Kuring tiasa ningali éta tanpa motong ngaliwatan VLC.

  7.   Ramirez Manuel cenahna

    Naon tulisan jijik ajajajaj go Fanboy.

  8.   dfsd cenahna

    Apel, anjeun ngaluarkeun getih tina tatu na !! Generasi Apple parantos maot, desain minimalis anu sok bosen sareng hal anu sami parantos ketinggalan jaman, leres-leres goréng yén jalma henteu nganggap yén dina sababaraha anjeun ngéléhkeun sareng anu sanésna anjeun éléh. Sigana mah hiji-hijina hal anu aya di dunya ieu nyaéta apel sareng google, dina hiji sisi budak lalaki geek sareng di sisi sanésna barudak generasi internét kipas, hayu urang ngobrol ngeunaan Facebook kumargi kumaha teuing anu dipikahoyongna, aranjeunna sanés perusahaan téknologi, anu tiasa nyandak Kuring nembé réngsé damel ageung sapertos tilu ieu. Tingali kumaha Microsoft parantos tiasa nyonto sareng kamungkinan ningkatkeun. Intina di dieu nyaéta kumaha kamajuan anu saé dimana Apple sareng Google sumping nganggo layar sentuh, tablet sareng héndsét sacara praktis henteu leres pisan ku naon anu dipidangkeun ku Microsoft sareng lensa Holo. Google parantos ngagaduhan éta sumping sareng éta sababna diinvestasikan naon waé artos dina kaca google anu mangrupikeun kagagalan anu henteu langkung ti ngan ukur adaptasi android dina lensa sanés anu langkung ti ngan ukur masang telepon sél dina alat éta. Di sisi sanésna Apple kasohor ku sajumlah ageung artos anu iPhone jantenkeunnana, sapertos anu aranjeunna pikir yén henteu aya anu tiasa langkung saé sabab ngahontal wates kreativitas manusa. Samentawis éta, IBM sareng Microsoft, para sepuh industri teraskeun nanem modal dina téknologi canggih nalika industri PC runtuh. Abdi émut pidéo ti taun 2000 dimana sadaya alat ieu parantos diprediksi, teu aya anu énggal, bahkan tabletna, éta sanés énggal.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Leres, Apple parah pisan ... 75 juta iPhone dijual dina tilu bulan, jumlah kauntungan anu pangpentingna anu dicandak ku perusahaan dina sajarah salami saparapat ... Tim Cook mundur ayeuna !!!!