Éta Uber kuring? Teu aya deui pabalatak, ku LEDs anyar dina kendaraan

Uber LED

Upami anjeun sering nganggo Uber, kami yakin yén dina langkung ti hiji kasempetan anjeun bakal nyobian asup kana mobil anu salah. Kadang-kadang sesah pikeun ngaidentipikasi supir (utamina upami plat lisina teu aya dina aplikasi) sareng kami nyobian asup kana mobil pribadi atanapi Ubers anu sanés urang. Kaayaan anu henteu raoseun pisan, utamina upami hiji dinten anjeun muka panto mobil, panginten éta Uber anjeun, sareng di jero anjeun mendakan Gearard Butler ngahiji sareng mojang (enya, éta tiasa kajadian).

Éta kaayaan anu dialaman ku pangguna Uber unggal dinten sareng perusahaan tungtungna mendakan solusi anu idéal: nempatkeun LED dina kendaraan supir. Kalayan alat anyar ieu, nalika éta konsumén nyungkeun Uber bakal tiasa milih warna pikeun supir anjeun. Nalika supirna sumping di tempat pick-up, LED bakal hurung dina warna anu dipilih ku pangguna supados anjeunna tiasa mendakan mobilna. LED bakal aya di payuneun kendaraan.

Upami supirna henteu ningali anjeun, anjeun tiasa mencét dina layar supados hurung dina warna anu sami sareng masihan sinyal.

Ti ayeuna, persatuan antara supir sareng panumpang bakal langkung gampil. Janten teu aya deui kabingungan kagok atanapi momen gélo nalika sababaraha urang Ubér sumping dina waktos anu sami sareng henteu anjeun terang persis mana anu anjeuno.

nu LEDs parantos dikintunkeun di Seattle sareng aranjeunna bakal énggal-énggal badé nambihan kota-kota sanés, upami ékspériménna lancar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Miquel cenahna

    Kuring ngaraos nyeri pisan upami anjeun ngaiklankeun perusahaan anu haram di Spanyol sareng di seueur nagara Éropa, sareng panginten seueur jalma henteu paduli yén di nagara ieu kulawarga 100.000 atanapi bahkan langkung supir taksi anu dipertaruhkan kusabab uber, sabab di dieu jalma egois sareng ngan ukur hariwang nyalira ...

  2.   Roland cenahna

    Di Républik Dominika Uber haram ogé. Éta henteu mayar pajeg, langkung kirang upami éta kagabung salaku perusahaan. Sareng kuring satuju, anjeun henteu kedah ngamajukeun perusahaan anu ngan ukur nyababkeun masalah pikeun ratusan rébu kulawarga.

  3.   Damiem cenahna

    Di dieu di Méksiko, haram atanapi henteu, jasa tradisional langkung rébuan kali langkung GAMPANG! Kami langkung resep uber!

  4.   Yesus cenahna

    Nya, didieu di México éta légal sareng éta gunana pisan pikeun kuring kalayan teu aman sareng sababaraha taksi. Sareng mangrupakeun masalah kadang-kadang pikeun ngaidentipikasi Ivet anu anjeun mesen.

  5.   Juan Colilla cenahna

    Diarahkeun ka dua koméntar anu munggaran sareng anu salajengna anu nuturkeun pesen éta:

    Pangguna, jalma biasa, henteu kedah ngahémat kantong kami sareng mayar harga anu SAKITAK pikeun Taksi, tiasa milih opsi anu langkung teratur sareng murah sapertos Uber (teratur ceunah pamayaran nganggo hapé, telepon nganggo aplikasi, jsb. ..).

    Bahwa hukum nagara anu ngajantenkeun supir taksi kedah ngeusi pisan sanés masalah urang, kuring tiasa simpati sareng supir taksi anu hirup di luar éta sareng teu ngagaduhan pilihan tapi ngecas éta (kuring hoyong yakin yén aranjeunna ngeusi harga éta kusabab aranjeunna teu ngagaduhan pilihan anu sanés), tapi kuring henteu badé mayar triple kanggo éta, nyandak taksi di Spanyol biasana mangrupikeun pilihan terakhir, pilihan anu anjeun candak nalika teu aya pilihan anu sanés, sareng ku Uber anu tiasa robih.

    Hapunten upami tulus nganyenyeri atanapi nyinggung, tapi salaku jalma anu nampi sareng hirup gaji ogé, kuring kedah ningali kana saku, sareng sanés batur, sareng Spanyol nganggap inisiatif sapertos Uber haram mangrupikeun kalepatan, sareng éta justru kusabab Ieu sababna éta kedah dianggo langkung seueur, sahingga parobihan hukum sareng supir taksi tiasa dina tingkat anu sami, sanés harga Uber naék, tapi harga taksi turun (janten langkung mirah lisénsi atanapi pajak), sareng upami Sababaraha supir taksi ngagaduhan masalah, anjeunna ngagaduhan dua pilihan:

    1. Tetep nyentak ngarepkeun yén jalma bakal mayar triple kanggo ngalakukeun naon anu anjeunna anggap "bener."

    2. Janten supir Uber.

  6.   Luis Fernando cenahna

    Upami Uber kedah mayar pajak anu sami anu dibayar ku supir taksi, éta pasti moal tiasa ngajaga harga. Upami hiji jalma ku ngan ukur gaduh mobil tiasa dianggo janten supir taksi, tanpa kawajiban anu dipibanda, di nagara ieu moal aya anu mayar pajeg, anu bakal sumping ka urang. Nalika kuring ngagaduhan bumi sareng terang kumaha masak, kuring badé ngamimitian masihan tuang kanggo jalma. Abdi parantos ngagaduhan réstoran anu ngajalankeun.

    1.    Ulises cenahna

      Hayu atuh terang dimana anjeun bakal ngajual tuangeun pikeun dicobian sareng dicobian, salam!