Kumaha cara nyetél pamariksaan éja dina ios

Siapkeun otomatis dina iOS

El mantra panyawat Perbaikan otomatis alat sélulér mangrupikeun hal anu urang resep sareng benci dina ukuran anu sami. Kami resep éta kusabab éta ngamungkinkeun kami nyerat gancang sareng, nalika kami biasa kana layar sélulér kami, sacara praktis tanpa ningali layar. Kami hate anjeunna sabab kadang anjeunna ngagaduhan kahirupan nyalira sareng nyerat kecap-kecap anu katingalina saé na sanés anu urang pikahoyong. Sanaos mangrupikeun setting dasar, aya seueur pangguna anu gaduh mamang ngeunaan kumaha ngatur alat nyerat ieu.

Masalah sareng koréksi otomatis nyaéta nyobian nganggo basa anu leres teuing. Salaku tambahan, iPhone, salaku produk Apple anu saé, henteu resep kecap anu goréng, janten urang kedah nyeratna kalayan ati-ati upami urang henteu kersa ngirimkeun anu hartosna anu béda pisan. Di sisi anu sanésna, logis yén aya kecap anu béda nyarios sami dina basa anu sami, sapertos kasus "alit" anu dianggo di Albacete pikeun nyarios "sakedik". Dina kasus ieu, panginten mangrupakeun ide anu saé pikeun mareuman koréktor, prosés anu saderhana pisan anu urang terangkeun di handap ieu.

Kumaha mareuman pamariksaan éjahan iPhone

Nonaktipkeun autocorrect dina iPhone atanapi iPad

Sakumaha anu kuring sebatkeun di luhur, nonaktipkeun autocorrect Éta saderhana pisan. Tapi, sapertos biasa, anjeun kedah nimbangkeun milari setélan atanapi terang jalanna. Urang bakal mareumanana ku ngalaksanakeun léngkah-léngkah ieu:

  1. Urang muka Setélan.
  2. Salajengna urang angkat ka Jenderal.
  3. Urang geser sareng lebet Keyboard.
  4. Tungtungna, urang kedah mareuman saklar, tuas atanapi toggle tina Autocorrector.

Gampang kan?

Kumaha ngarobih basa tina pamarios éjahan

Ngarobih bahasa keyboard iOS

Ngarobih basa tina proofreader Éjaan pisan saderhana, tapi panginten pantes ditingali heula dina titik salajengna. Bisi wae, pikeun ngarobih basa urang gaduh dua pilihan:

  1. Kami némpél bola dunya sareng bahasana bakal robih ti hiji ka anu sanés (contona, Spanyol, Inggris, Spanyol…).
  2. Kami némpél sareng tahan bola dunya pikeun ningali sadaya bahasa anu parantos kami aktipkeun sareng pilihan pikeun mareuman kamus prediktip.

Kumaha carana nambihan basa

Tambahkeun basa kana autocorrect ios

Dina raraga ngarobih basa sakumaha anu parantos kami ngajelaskeun dina titik anu sateuacanna, mimitina urang kedah tambahkeun basa anyar kana kibor. Ieu tiasa dianggo sapertos kieu: urang mimitian ti premis yén kami hoyong iPhone, iPod Touch atanapi iPad urang tiasa ngabenerkeun naon anu urang tulis dina basa Spanyol, tapi éta, ku alesan naon, kami ogé hoyong éta dilakukeun dina basa Inggris Amérika Serikat. Hal kahiji anu urang kedah lakukeun dina hal ieu nyaéta nambihan keyboard éta. Pikeun ngahindarkeun kabingungan, kuring badé ngajelaskeun léngkah-léngkah anu kedah dituturkeun:

  1. Sakumaha nalika nganonaktipkeun AutoCorrect, urang muka Setélan.
  2. Teras, urang angkat ka Jéndral.
  3. Urang geser sareng lebet Keyboard.
  4. Hal anu salajengna nyaéta asupkeun Keyboard. Upami anjeun henteu pernah némpél, gigireunana anjeun bakal ningali 2, anu mangrupikeun keyboard tina basa anjeun sareng anu kadua nyaéta tina Emoji.
  5. Salajengna urang kedah ngetok Tambihkeun kibor anyar. Urang bakal ningali yén sagala anu kami sayogi ditingalikeun ka kami.
  6. Hal salajengna anu urang kedah lakukeun, sacara logis, nyaéta milih basa anu urang hoyong tambahkeun, anu dina hal ieu nyaéta "Inggris". Upami aya anu ti Inggris, anu henteu nempatkeun naon-naon nyaéta basa Inggris tempat Apple cicing, nyaéta Amérika Serikat.
  7. Ayeuna urang parantos nambihan bahasa, urang bakal parantos gaduh, tapi kumaha cara nganggona? Nya, urang kedah kana aplikasi naon waé anu tiasa nyerat.
  8. Tungtungna, urang kedah milih basa ku némpél bola dunya anu bakal muncul di gigireun wajah anu urang aksés kana Emoji.

Kumaha carana ngaktipkeun pamariksaan mantra Catalan

Ieu pamundut anu anjeun parantos naros ka kami. Teu aya cara khusus aktipkeun pamariksaan éja Catalan, kumargi urang nyarioskeun perkawis basa resmi di Semenanjung Iberia, maka éta dilakukeun sami sareng cara urang ngalakukeun éta kalayan basa anu sanés tina seueur basa anu sayogi. Tapi kumargi pamundutna kanggo basa khusus, upami urang henteu ngoreksi koréksi ngarah teu ngabenerkeun kecap-kecap Catalan, urang kedah ngiringan sadayana anu dipedar dina poin-poin sateuacana:

  1. Upami urang henteu diaktipkeun, sacara logis, urang kedah ngaktipkeun autocorrect sakumaha anu parantos kami ngajelaskeun sateuacanna.
  2. Urang ngalakukeun naon anu kuring parantos ngajelaskeun dina titik anu saencana, tapi ngan ukur ngarobih léngkah milih basa, dina waktos éta, sacara logis, urang bakal milarian "Catalan" sareng nambihan.
  3. Akhirna, urang bakal maén dina bola dunya sareng milih «Catalan». Upami urang némpél bal dunya tanpa dicekel, éta bakal robih antara basa sareng urang bakal terang yén éta parantos dugi ka Catalan nalika «Catalan» muncul dina palang luar angkasa (hal anu ngaleungit sababaraha detik saatos némbongan).

Naon ari "Spell Check"?

Pariksa éjahan dina iPhone

Sacara standar, sadaya alat ios gaduh AutoCorrect sareng AutoCorrect diaktipkeun. cek mantra. Ku cara kieu, nalika urang badé nyerat kecap anu salah, upami éta mendakan salah dina kamus na anu tiasa cocog, éta sacara otomatis bakal ngarobahna pikeun urang. Tapi upami, contona, urang badé nempatkeun kecap anu salah éja kalayan dihaja, urang tiasa ngalaksanakeunana ku mencét "x" anu némbongan di gigireun kecap anu disarankeun, anu bakal ngamungkinkeun urang ninggalkeun kecap anu urang parantos nyerat. Salaku conto, upami urang nempatkeun kecap "vurro" (punten pikeun anjeun anu ceurik getih ayeuna) sareng kami pencét "x", éta bakal muncul dina kotak tulisan ku garis beureum handapeunna.

Pilihanna dipisahkeun upami urang hoyong gaduh sapertos biasana dina komputer. Dina komputer dimana urang tiasa ngetik ku keyboard anu langkung ageung sareng langkung raoseun, sigana anu pangsaéna nyaéta mariksa tulisan naon anu urang tulis sareng urang ngingetkeun kamungkinan kasalahan, tapi tong ngarobih kecap pikeun urang. Nyatana, kuring nyobian di Mac lami pisan sareng ngetik "Drop Simulator" dua kali nalika kuring hoyong ngetik "Embe Kambing". Sanaos aranjeunna diaktipkeun sacara standar, pilihan na misah sahingga urang tiasa mutuskeun naon jinis bantosan anu urang pikaresep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Elena Ferrera cenahna

    Anu kuring pikahoyong nyaéta pamariksaan éjahan pikeun TEU MENTA KASUARNA LOUD. Naha aya anu terang kumaha kuring ngeunaan ngabungkemana?

  2.   Elena Ferrera cenahna

    Teu raoseun pisan kanggo kuring naros pisan (utamina upami nyobian ngetik kantor di jempé aggg), janten kuring kedah milih: 1) Kébér tina pamariksa éja (teu raoseun pisan) 2) Ngajempékeun sadayana telepon (langkung teu raoseun kénéh). Abdi parantos milari tutorial dina wéb pikeun ngabantosan kuring pikeun topik ieu bari, tapi kuring henteu mendakan :(.
    Salam Elena

  3.   Harry cenahna

    Kuring parantos masang wuasar dina komputer atanapi pc kuring, kuring hoyong terang kumaha cara masang:
    Check mantra
    Kumaha kuring tiasa neraskeun file wuasar ka réréncangan énggal atanapi sababaraha réréncangan, tanpa ngagaduhan aranjeunna dina grup

  4.   Jorge cenahna

    Abdi henteu mendakan cara anu mungkin pikeun ngaksés sareng ngédit kecap pamariksaan.
    Anjeun tiasa nempatkeun / ngaleungitkeunana.
    Sareng batalkeun anu ditambih.
    Tapi kuring henteu tiasa ningali cara naon waé kuring nekad nunjukkeun omong kosong
    Siga kecap Libertad sareng La Paz sok namina pantes

  5.   Phu cenahna

    Kuring boga iPhone X, ios 15.2, jeung nalika kuring ngaktipkeun keyboard Catalan, ngaleungit bar prediksi, sarta teu ngidinan kuring pikeun pariksa ejaan boh ... naon anu lumangsung ???