Nyetak tali Apple Watch anjeun

tali_AWatch-2

Dinten saatos presentasi resmi Apple Watch, seueur perusahaan anu nawiskeun asesoris munggaran pikeun alat ieuTina panutup pikeun nangtayungan modél anu didamel tina aluminium (modél waja langkung tahan sareng peryogi panyalindungan jinis ieu), pikeun ngadukung ngeusi batre alat ku cara anu langkung raoseun sareng ditungtungan ku tali kanggo arloji pinter Apple.

Nalika presentasi parantos réngsé sareng halaman wéb Apple sayogi deui, kami tiasa mastikeun éta harga tali anu sayogi pikeun ngabandingkeun Apple Watch kami dina modél waja, éta rada henteu, lumayan mahal. Upami urang hoyong mésér tali baja pikeun Apple Watch urang urang kedah ngaluarkeun 450 dolar, harga anu saé pikeun tali baja saderhana anu henteu nawiskeun fungsionalitas tambahan sanés tibatan anu aslina.

Strap_AWatch

Dina Kickstarter kami tiasa mendakan hiji proyék pikeun kolaborasi sareng kampanye na kéngingkeun tali kulit sareng waja kirang ti $ 100, harga anu wajar pikeun tali. Tapi aya ogé pilihan pikeun nyetak sabuk urang sorangan berkat printer 3D sareng 3D Printer sareng FreshFiber.

3D Printer sareng FreshFiber parantos ngaluncurkeun sababaraha model sabuk éta urang tiasa nyetak langsung sareng printer 3D urang, upami urang gaduh, atanapi upami kitu urang tiasa ngagaleuh langsung ti aranjeunna. Tali ieu dicitak dina bahan plastik anu mirip sareng nilon dina warna abu matt, anu ngirangan penampilan plastik sareng kedah diaku yén éta éstétis rada asli.

Kusabab Apple Watch teu acan dijual, di toko 3D Printed sareng FreshFiber urang moal tiasa kéngingkeun salah sahiji waé. Perusahaan ieu ayeuna ngical aksésoris pikeun pabrik alat sélulér sareng dicitak nganggo printer 3D, dina harga mimitian ti 40 dugi ka 99 dolar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.