Siap pikeun WWDC23 sareng daptar puter resmi acara dina Apple Music

Kode Dunya Anyar WWDC23

Kampanye promosi salah sahiji acara pangpentingna taun pikeun Apple éta dina puncak na. Éta henteu langkung sareng teu langkung ti WWDC, konperénsi nasional pamekar apel gedé. Acara dimana, sakumaha anjeun terang, parangkat lunak utama sareng sakapeung inovasi hardware dibere (sapertos dina édisi taun ieu, atanapi urang ngarepkeun). Éta ogé geus nyokot kasempetan pikeun ngajalankeun slogan catchy herald jaman anyar jero Apple. Salian ti éta, geus disadiakeun pikeun pamaké daptar puter anyar pikeun pemanasan mesin sateuacan keynote dina Senén.

Hashflag dina Twitter, daptar puter dina Apple Music… WWDC23 sumping

Pasti Apple tos sababaraha dinten sateuacan aya kajadian sow panasaran diantara pamaké dina novelties anu bakal dibere. Tapi maranéhna ogé ngalakukeun eta kalawan strategi nu neangan tanda na ngantebkeun elemen anu geus saeutik disaring dina minggu saméméhna. Dina kasempetan ieu sareng WWDC23 badé ngamimitian, Apple hoyong ngamimitian kampanye ieu dina gaya dina Twitter sareng dina halaman wéb na.

Dina Twitter anjeunna ngalakukeun éta kalayan hashflag pribadi #wwdc sareng séri tweets kalayan slogan. "A anyar era dimimitian" yén urang ogé tiasa ningali dina halaman wéb resmina sareng dina bagian pamekar dimana urang parantos ningali dinten-dinten sateuacana "Coding dunya anyar." Sadayana ditujukeun pikeun ngaluncurkeun Apple kanyataanana Pro, kacasoca kanyataanana dicampur nu meureun bakal dileupaskeun dina Senén.

Tapi salian ti éta, maranéhna ogé geus nyokot kasempetan pikeun nyieun playlist pribadi pikeun datangna acara sarta nyiapkeun pamekar pikeun "acara anjeun". Apple mastikeun yén éta mangrupikeun daptar puter sareng "seniman anu paling penting dina musim" sareng seniman sapertos Ed Sheeran, Jonas Brothers atanapi Dua Lipa. Lamun hayang ngarasakeun daptar Anjeun bisa ngakses ngaliwatan link ieu dina Apple Music.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.