Ngadamel akun iTunes App Store tanpa kartu kiridit

Kumaha cara ngadamel akun iTunes nganggo iPhone

Nalika nyieun akun iTunes, sacara standar urang bakal dipenta pikeun nambihan metode pamayaran. Tapi kumaha upami urang ngan hoyong ngaunduh eusi gratis? Apple ngamungkinkeun urang ngadamel akun iTunes tanpa nambihan euweuh bentuk pamayaran sareng urang tiasa ngalakukeun prosés ieu ti Mac atanapi PC sareng iTunes atanapi tina iPhone / iPod atanapi iPad.

Dina pituduh ieu kami bakal nunjukkeun kumaha nyieun akun iTunes tina iPhone tanpa nambihan bentuk pamayaran. Ieu bakal datang kalayan saé upami urang ngan ukur ngaunduh aplikasi gratis sapertos Facebook, Twitter atanapi Google Maps sareng éta ogé ngabantosan kami pikeun ngaunduh aplikasi anu mayar anu janten gratis pikeun waktos anu terbatas.

Kumaha cara ngadamel akun iTunes nganggo iPhone

Tutorial pikeun nyiptakeun akun iTunes

  1. Urang muka éta App Store.
  2. Kami milarian aplikasi gratis.
  3. Kami maén deui Kéngingkeun.
  4. Tombol ngarobih téks na. Kami maén deui Pasang.
  5. Dina jandéla pop-up, urang ketok Ngadamel ID Apple Anyar.
  6. Dina jandéla salajengna urang milih nagara urang sareng maénkeun handap.
  7. Dina jandéla salajengna, kacuali upami urang hoyong maca sadaya istilah sareng saratna, urang pencét handap.
  8. Kami mastikeun dina jandéla pop-up ku cara ngetok narima.
  9. Teras, urang ngeusian sadaya lapangan teras toél handap.
  10. Akhirna, léngkah anu paling penting: diantara metode pamayaran, urang milih Euweuh sareng urang maénkeun handap.

Léngkah-léngkah ngadamel akun iTunes

Sakali akun parantos didamel, sacara logis urang tiasa mupus aplikasi anu parantos kami unduh pikeun nyiptakeun upami urang hoyong. Di handap ieu urang tiasa ngaunduh sadaya aplikasi, buku sareng musik (upami aya promosi) salami éta kontén gratis. Pas urang nyobian ngaunduh hal pikeun mayar, kumaha carana tiasa sanés, urang bakal dipénta pikeun nambihan padika pembayaran.

Ngadamel akun tanpa kartu kiridit nganggo iTunes

Upami anjeun henteu gaduh iPhone sareng hoyong nyiptakeun akun gratis tina iTunes pikeun ngaunduh aplikasi, dina tutorial ieu kami bakal ngajarkeun anjeun kumaha muka rekening di iTunes Store tanpa nangtukeun metode pamayaran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

20 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   eureun cenahna

    Abdi gaduh masalah dina ngabenerkeun akun, anjeun terang naon?

  2.   Enrique Benitez cenahna

    Maksad anjeun pikeun ngesahkeun email?

  3.   rafa cenahna

    Kumaha emailna divalidasi? Éta bakal sampurna éta bakal jalan.

  4.   PalaceStationHotel cenahna

    Hatur nuhun kana tip na!

  5.   rafa cenahna

    naon tip na?

  6.   Silvia cenahna

    Jo, kuring ngadamel akun parantos lami, kuring henteu nyimpen inpormasi pamayaran sareng éta langkung gampil tibatan anu dijelaskeun di dinya. Ayeuna kuring ngaunduh aplikasi gratis ka iPhone 3G kuring tanpa masalah.

    Dina gambar tutorial anjeun tiasa ningali pilihan paypal, tapi nalika kuring ngadamel akun abdi pilihan éta henteu aya pikeun Spanyol. Abdi kedah ningalian ayeuna.

  7.   Cheopelon cenahna

    Abdi hoyong unduh musik
    video sareng kaulinan gratis
    Dina iphone kuring, tapi kuring henteu terang
    Xfa batur bantosan abdi

  8.   Charles cenahna

    Punten wartoskeun kuring kumaha kuring tiasa ngadamel akun sareng kumaha kuring ngamimitian yén kuring henteu ngartos naon-naon anu kuring henteu terang kumaha beuratna halaman budak anu kedah dianggo kumaha ngalaksanakeunana hatur nuhun pikeun pitulung naon waé

  9.   Yusuf Yesus cenahna

    Tulung? Sasaurang anu ngabantosan kuring teu tiasa nyambung kana iTunes pikeun unduhan gratis, kuring muka akun sareng ayeuna nalika kuring hoyong ngaunduh aplikasi pikeun iPhone 3G kuring henteu tiasa. Abdi hatur nuhun kanggo inpormasi naon, hatur nuhun ...

  10.   Pantun cenahna

    Kuring nyiptakeun akun gratis kuring sareng kuring ngagaduhan masalah sareng validasi, kuring henteu kantos nampi email, naha aya kamungkinan pikeun ngalakukeun hiji hal dugi ka sumping ???

  11.   Mohamed16_berkanii@hotmail.com cenahna

    Ola

  12.   reva cenahna

    Halo, anjeun henteu maca kuring email validasi, naha biasana peryogi lami?

  13.   ander cenahna

    éta pisan gampang sareng jalan tanpa masalah.

  14.   ander cenahna

    Gampang pisan sareng jalan tanpa masalah.
    kuring encanta

  15.   Tulios cenahna

    Sigana mah gampang

  16.   Richard Rosario D. cenahna

    ogé, kuring ngagaduhan masalah ageung sareng iphon kuring, sareng kuring peryogi, ngaunduh, aplikasi, sareng kuring henteu ngagaduhan akun itunes, bahkan kuring henteu ngagaduhan kartu kiridit, bahkan kuring henteu terang kumaha nyiptakeunana, Dupi anjeun tiasa ngabantosan abdi?

  17.   Sophia cenahna

    Ieu henteu tiasa dianggo pikeun anu dipikahoyong

  18.   Ben cenahna

    Naha anjeun peryogi pinjaman gancang kalayan tingkat bunga anu handap 3%? Naha anjeun ngagaduhan tagihan anu teu dibayar? Naha anjeun ditolak ku seueur bank? Naha anjeun kedah ngabiayaan bisnis anjeun atanapi ngagedekeun bisnis anjeun? atanapi anjeun peryogi pinjaman pribadi ku alesan pribadi? Kami berdasar pikeun méréskeun sadaya masalah kauangan. Hubungi kami ngalangkungan email: socialfinancelimited652@gmail.com

  19.   Álvaro Hernán Aragon cenahna

    Gambar placeholder Alfonso Gonzalez

  20.   Hector BF cenahna

    Kuring ngalakukeun sadayana leres kuring milih teu aya sareng sadayana sareng nalika kuring masihan salajengna éta henteu ngahurungkeun halaman sareng kuring nampi catetan warna beureum di luhur anu nyatakeun yén upami kuring peryogi bantosan pikeun angkat ka alamat di ditu ... bantosan! Abdi nekat sareng kuring henteu tiasa ngapdet whatsapp tanpa akun!