Irisan: sababaraha akun pangguna dina aplikasi, ayeuna sayogi (Cydia)

Saminggu kamari anjeun urang nyarioskeun tweak, anu bakal pas ningali cahaya, pikeun parangkat nganggo Jailbreak, nami anu mana keureut. Modifikasi ieu jaga kéngingkeun kami ngadamel sababaraha akun pangguna pikeun aplikasi anu dipikahoyong, naha éta kaulinan atanapi aplikasi jejaring sosial. Dinten ieu kami ngadamel entri ieu pikeun ngingetkeun pamiarsa urang yén Irisan ayeuna sayogi di toko Cydia, éta mangrupikeun tweak anu kedah nyarios.

Upami urang masang Irisan dina alat kami, tweak ieu bakal mastikeun yén sakali kami muka aplikasi naon, naroskeun ka kami upami kami hoyong ngadamel profil pangguna pikeun mukakeunana, nyaéta, upami urang muka, contona, aplikasi Facebook, Irisan bakal mastikeun yén urang masihan profil anu urang tiasa nempatkeun nami anu urang hoyongkeun sareng sakali di jero urang log in sareng akun kami. Upami urang muka deui aplikasi éta, jandéla pop-up bakal naros ka kami naha urang muka aplikasi nganggo akun anu sateuacanna atanapi upami kami hoyong ngadamel anu sanés.

Screenshot tina Irisan nyabit-nyabit

Nyiptakeun profil Slices pikeun aplikasi éta saderhana, éta tiasa didamel nalika muka aplikasi atanapi tina setélan tweak. Dina setélan kami ogé tiasa ngalaksanakeun éta administrasi propil anu didamel, aplikasi ku aplikasi, janten upami urang ngaksés setélan aplikasi khusus, urang tiasa nyiptakeun profil Slice énggal atanapi ngahapus anu parantos aya.

Keureut nyaéta mangpaat pisan upami urang nganggo rekening pangguna anu béda dina aplikasi sapertos Instagram sareng Snapchat atanapi di buruan anu unggal pangguna ngagaduhan kamajuan anu béda sareng aplikasi henteu ngijinkeun éta. Sakabehna tweak bakal asup akal pikeun alat anu dianggo ku sababaraha jalma kulawarga, dina kasus ieu muka aplikasi pikeun tiap anggota bakal gancang pisan sareng raoseun, kumargi ios henteu ngijinkeun pilihan ieu pikeun pangguna na. Irisan tiasa didownload tina Cydia, di toko aplikasi anjeun ka harga $ 1,99éta cocog sareng iPhone, iPod Touch sareng iPad sareng ios 7.

Naha Irisan praktis pikeun anjeun? Naha anjeun parantos ngagaleuh tweak ieu?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cristian cenahna

    Kuring nyiptakeun 4 propil pikeun facebook tapi iraha waé kuring ngalebetkeun hiji éta nanyakeun kuring pikeun nyimpen deui kecap akses
    Naha aya kasalahan aplikasi atanapi naon?

    1.    Alejandro Valdez cenahna

      Kuring gaduh mamang anu sami, kuring hoyong tiasa lebet henteu ngalebetkeun pangguna unggal waktos dina facebook

    2.    Alejandro Valdez cenahna

      Abdi ogé hoyong terang kunaon ieu kajantenan, bangor kedah nempatkeun akun unggal anjeun milih pangguna anu sanés ...: /

  2.   Julian cenahna

    halo patarosan, kuring gaduh JB sareng ti hiji waktos ka aplikasi asli anu sanés sapertos safari, mail, kalkulator lirén damel, naha aya anu terang kumaha ngalereskeun ieu?

  3.   Nestor cenahna

    Julián, kasalahan-kasalahan ieu biasana henteu tiasa dibenerkeun, kuring ningali tutorial yén ngahapus file tiasa dianggo deui, tapi éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, kuring kedah mulangkeun

  4.   Julian cenahna

    Nuhun Philip sareng Nestor, muhun kuring ngumbar, naon anu kuring lakukeun nyaéta mupus sadaya tweaks teras nyambungkeun komputer kuring pikeun ngajauhan sareng ngadamel deui JB tanpa malikkeun sareng éta waé, pikeun ayeuna henteu kunanaon

  5.   Jose cenahna

    Kuring parantos masang keureutan .. Sareng nalika nyiptakeun akun gusti sareng ksatria anu sanés. Kaulinan na dilebetkeun kana basa Inggris sareng kuring kedah uninstall keureutan sareng gimna pikeun ngahanca deui ka Spanyol. Naha aya anu terang kunaon?

  6.   Zoor1982 cenahna

    Aplikasi na saé, kuring parantos diuji pikeun Whasapp, (Abdi gaduh dua nomer sélulér sareng nomer FONyou) sareng ku IOS 7 kuring henteu tiasa nganggo 100% nomer WhatsApp kalayan nomer FON. (Abdi henteu kénging béja) ayeuna damel leres. Hiji-hijina peringatan mangrupikeun bahasa, tapi pikeun vérsi anu munggaran lumayan saé.

    1.    Ozkr Natas cenahna

      Kumaha kabar anjeun, kumaha anjeun kéngingkeun bewara ka dua na? Kuring ngan ukur kéngingkeun naon anu terakhir dibuka. abdi nuju ios 7.0.4. Kuring miharep anjeun ngabantosan kuring. Hatur nuhun.

  7.   Zoor1982 cenahna

    Pikeun méréskeun masalah "Inggris", nempatkeun file .GlobalPreferensi.plist dina folder Perpustakaan / Préferénsi aplikasi (Éta gumantung kana sési anu anjeun aktip, éta bakal aya dina Irisan atanapi dina akar aplikasi.