Ngadamel carita visual anu éndah nganggo Adobe Slate

batu tulis adobe

Sababaraha poé katukang urang ngobrolkeun Adobe Comp CC, aplikasi anu biasa urang sebutkeun nyaéta "sapertos tukang serbet", aplikasi anu mana ngadamel skétsa anu tiasa anjeun pikirkeun. Adobe Comp CC mangrupikeun tarohan énggal Adobe dina dunya ios, ékosistem anu aranjeunna terang kumaha ngagunakeunana kalayan saé sareng dimana aranjeunna ngahijikeun sareng seueur aplikasi anu ngalengkepan (bahkan tiasa dianggo sacara otonom) parangkat lunak Adobe pikeun Mac sareng PC.

Sareng sigana éta Adobe hoyong langkung jauh kumargi aranjeunna nembé ngaluncurkeun aplikasi sanés anu museur kana dunya desain grafis. Dina hal ieu kami ditepikeun Adobe Slate, aplikasi anu fokus kana nyiptakeun poster, poster, undangan, atanapi ngan ukur perenah tina poto kami dina sababaraha menit, nyaéta, Adobe Slate bakal ngamungkinkeun anjeun janten Seni Finalis (amatir) anu anjeun sok hoyong janten ...

con Adobe Slate anjeun tiasa nyusun sakumaha anu anjeun pikahoyong eusi naon waé dina iPad anjeun (poto sareng bahkan pidéo) pikeun nyiptakeun poster anu pangsaéna. Anjeun tiasa kéngingkeun matéri ngalangkungan iPad atanapi awan anjeun nyalira, sapertos Dropbox atanapi Adobe Creative Cloud. Upami anjeun peryogi sakedik bantosan sareng inspirasi, anjeun tiasa nganggo desain anu tos aya anu ngamungkinkeun anjeun ngamimitian damel dina cara anu langkung raoseun. Sareng tungtungna, anjeun tiasa kirimkeun kreasi anjeun ngalangkungan email, kalayan tautan, atanapi anjeun bahkan tiasa ngalebetkeunna kana blog atanapi wéb naon waé.

Anjeun tiasa kéngingkeun Adobe Slate kanggo iPad gratis (Éta meryogikeun ios 8 atanapi langkung luhur), sareng salaku titik ngalawan kuring bakal nyarios deui yén kuring reuwas yén aplikasi tina jenis ieu henteu diluncurkeun pikeun iPhone anyar, khususna kuring mikir yén iPhone 6 Plus pantes tiasa ngagunakeun ieu jenis aplikasi kumargi éta mangrupikeun alat anu urang teras-terasan bawa sareng sok alus upami tiasa neraskeun padamelan naon waé.

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.