Nyoko kana ios 9 naék janten 88 persén

IOS 9 nyoko

88 persén alat iPhone, iPad sareng iPod Touch ayeuna nganggo ios 9, kanaékan hiji-titik dina 9 persén ios 87 tingkat pangangkatan kacatet sakitar tilu minggu ka pengker.

Salami waktos anu sami, iOS 8 parantos lebet tina 10 persén alat anu kadaptar dina tanggal 15 Agustus, dugi ka 9 persén tina paranti. Versi baheula masih dina 3 persén alat pangkolotna di ditu, ieu mangrupikeun statistik pangénggalna anu ditepikeun ku App Store pikeun pamekar.

Statistik adopsi ieu diitung ku Apple ngitung masing-masing alat anu ngambah App Store dina 29 Agustus 2016, Apple biasana ngamutahirkeun nomer ieu unggal dua minggu. ngarah tiasa ngaleupaskeun sababaraha pembaruan sateuacan rilis resmi ios 10 kanggo konsumsi publik.

Google henteu acan ngaluarkeun angka adopsi pembaruan AndroidTapi urang tiasa ningali yén versi panganyarna tina Android ayeuna gaduh distribusi kirang ti 0,1 persén, anu hartosna éta moal dilebetkeun kana statistik énggal nalika aranjeunna sayogi.

Dumasar kana data login Play Store anu katangkep dina waktos tujuh dinten akhir 1 Agustus, dina umur ampir sataun, Android 6.0 Marshmallow dipendakan dina 15,2 persén telepon Smartphone Android sarta tablet. Sedengkeun pikeun Lollipop umur dua taun (5,0 dugi ka 5,1), éta lumangsung ngan langkung sapertilu terminal Android, atanapi 35,3 persén alat.

Beda sareng Apple, anu ngendalikeun sakabeh pangalaman pangguna sareng sanggup ngadorong pembaruan perangkat lunak ios pikeun basis na anu dipasang sacara sakaligus, Pembaruan parangkat lunak Android ngalibatkeun sababaraha pihak sareng meryogikeun sertifikasi ti pembuat chip sareng operator.

Kusabab ieu, seueur, upami henteu sadayana ngical parangkat Android henteu leres-leres ngaganggu nanem modal waktos sareng artos dina nganterkeun pembaruan parangkat lunak pikeun alat anu parantos dijual.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   IOS 5 Salamina cenahna

    Nyoko kana ios ka ... Apple Pasukan sadayana pikeun ngapdet vérsi ios ka panganyarna tanpa kamungkinan balik sareng tanpa paduli sahenteuna pendapat pangguna.
    Kuring nangtang Apple ngantep éta balik deui ka ios 6.x sareng urang bakal ningali yén 88% ios 9 balik nekat kana ios 6.x!
    Bosen pesen bahagia anu nyaritakeun yén aya versi anyar ios!
    Kami pangguna, abdi anu gaduh alat mutlak sareng hal-hal anu wajib henteu disarengan ku kuring.
    Apple ngalakukeun kasalahan anu sami sareng Microsoft sareng pembaruanna Paksa pikeun Windows 10.
    Pak Pabrikan: 99% jalma anu ngagaleuh alat Kami sanés élmuwan komputer, kami muas pisan ku seueur omong kosong kusabab opat geék tanpa profési. Ninggalkeun urang nyalira, hayu urang ngaraosan naon anu urang telah mésér tanpa kedah merjuangkeun dinten upami, dinten ogé ku gazillion apdet absurd yén sadaya anu aranjeunna lakukeun nyaéta ngabahas "pangalaman" anu sering dikaitkeun tina alat-alat éta.

  2.   IOS 5 Salamina cenahna

    Maksad abdi nyarios: Ngaganggu "pangalaman" panggunaan ...
    Galéri keyboard anu sanés, hatur nuhun ios 9 pikeun Nyusahkeun kuring ku pangalaman pangguna, hal anu henteu kajantenan ku ios 6 ...