OdysseusOTA ngamungkinkeun anjeun nurunkeun ka ios 6.1.3

ios-5-6-7

Pamilik iPhone 4S atanapi iPad generasi kadua wilujeng sumping upami aranjeunna ngagaduhan masalah sareng ios 8.x, salaku pangembang parantos ngaluncurkeun alat anu bakal "nyegerkeun deui" alat-alat sareng pakakas anu lami. Alat ieu bakal ngijinkeun iPhone 4 sareng 4S, ogé iPad generasi kadua, balik deui ka ios anu kuring sacara pribadi ngaraos kalemahan khusus, iOS 6.1.3, sareng éta pikeun kuring mangrupikeun anu terakhir tina anu dilakukeun ku Apple kalayan ati-ati kalayan jéntré, lemes sareng kinerja.

Aya sababaraha anu ti saprak datangna ios 7 henteu acan ningali lampu di sisi sanésna torowongan sareng ngarepkeun waktos na ios 6, waktuna parantos sumping. Sering nurunkeun gaya sapertos kieu meryogikeun SHSH anu kawéntar, tapi waktos ieu sanés ogé éta, alat ieu anu disebut OdysseusOTA ngamungkinkeun ngalaksanakeun downgrade tanpa kedah ngamanipulasi atanapi nyimpen SHSH, janten urang tiasa mopohokeun TinyUmbrella sareng ngan saukur nganggo alat ieu pikeun mulang ka jaman baheula sapertos mesin waktos.

OdysseusOTA henteu ngagaduhan operasi anu rumit sapertos kitu, alat anu cocog sareng ios 5.0.1 (iPhone 4S sareng iPad 2) Aranjeunna mangpaatkeun kasalahan dina kode Apple anu ngajantenkeun sistem ngémutan yén ios 6.1.3 masih ditandatanganan, janten tumuh dina kaayaan ieu. Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, alat ieu ngan ukur tiasa dianggo dina alat anu cocog sareng ios 5.0.1, henteu paduli vérsi ios anu anjeun asalna. Ieu mangrupikeun pidéo pidéo anu ngajarkeun anjeun kumaha ngagunakeunana, tapi éta saderhana pisan sahingga anjeun tiasa malire.

Ieu kakait kana file pikeun diunduh OddyseusOTA. Tangtosna, sadayana henteu bakal saé pisan, alat anu dimaksud kedah ngagaduhan Jailbreak dina alat anjeun, tanpa éta anjeun moal tiasa nganggo alat Jailbreak. Tong hariwang, sabab upami anjeun kaleungitan, sakali dina 6.1.3 anjeun bakal nganggo utiliti Posixpwn ka Jailbreak iOS 6.1.3.

Émut yén seueur aplikasi anu henteu cocog sareng ios 6 pisan, janten tingali kasaluyuan pikeun beuratna naha anjeun resep atanapi henteu museurkeun langkah deui dina firmware, kumaha, anu jelas yén pagelaranana bakal ningkat sacara signifikan janten ngarugikeun fungsi-fungsi énggal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   bernie cenahna

    dianggo dina windows ??? atanapi ubuntu 5213318410231 bantuan whatsapp abdi !!!!!!!

  2.   Ricardo cenahna

    Halo, upami kuring ngalakukeun prosedur ieu naha kuring bakal nyingkahan konci iCloud? Kusabab kuring nganggo iPhone 4S dikonci ku iCloud nganggo ios 7.1.1 hatur nuhun.

    1.    Achilles Castro cenahna

      Maling dideteksi ...

  3.   Jesse L cenahna

    Meureun anggota kulawarga umur légal moal tiasa hilap kecap akses sabab anjeunna langsung dicap maling? Naha anjeunna henteu tiasa lolos pikeun bodo sareng naroskeun? Naon kakurangan toléransi gentlemen, langkung hormat tibatan henteu sadayana anu naroskeun perkawis iCloud mangrupikeun maling.

    1.    Pepito cenahna

      Maling dideteksi ...

  4.   Sango cenahna

    HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHA

  5.   BEERNIE cenahna

    Saha waé anu hoyong nyingkahan blok aktivasina icloud kirimkeun ka kuring WhatsApp +5213318410231